❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
فقط و فقط اینکه با کره چربشون کن موقعی که میخوای شیر بدی با اب گرم بشور تو حموم بهشون صابون نزن و زی ...
الانم بارداری؟
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
عزیزم دوتا تکه نایلون فریزر ببر هر موقع بچتو شیر دادی بعدش یه کم سینتو فشار بده شیر دربیاد با اون نایلونا بمال قشنگ رو توک سینت شیری بشه بعدم بذار نایلونا روی سینت بمونه داخل سوتین . هم نرم میکنه هم زخمات خوب میشه . و اینکه موقع شیر دادن حتما تمام هاله دور سینت رو بذار تو دهن نوزادت اگه فقط نوک رو بگیره سینه زخم میشه و شیر کمتری هم میره دهنش باید بیشتر میک بزنه خسته میشه . چون به اصطلاح دکمه هایی که فشار داده میشه و شیر میاد همه توی هاله سینه هست با چند میک کوچیک سریع شیر زیاد میاد اما هاله رو نگیره باید برا یه ذره شیر کلی تلاش کنه طفلی
❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍
ممنونم عزیزم برای توهم 🥰هرچند از شیر خودم میزنم انگار نه انگار اصلا خوب نمیشه😩
منم میزدم بی فایده بود
روغن محلی بزن بعد شیردهی،عین آب رو آتیشه من امتحان کردم
طبیعیه باید تحمل کنی تا خوب بشه،من با گریه شیر میدادم،شیر و خون قاطی میشد تو دهن بچه🫠
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
قوربونت عزیزم 🥰 دیگه مجبورم دیگه دخترم و شوهرم هستن باید براشون اشپزی کنم خودمم هر دیقه یه چیز هوس ...
اتفاقا الان دیدم با کدوحلوایی دسر درست کردی😁
خدا حفظتون کنه برای هم
ایشالا بسلامتی بگذرونی