2777
2789

کسی میدونه

از دیشب شیاف استفاده میکنم همچنان داره ازم خون میره البته قهوه ایه دلدرد و کمردرد خفیف هم دارم 

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق سونو ششدکتر امپول برام نوشته گفت گرونه همین پروژسترون بنظرتگفت باید بزنی دور ناف

امپول دور نافی فقط انوکسا میشناسم  که دونه ای ۱۲۰ تومنه پروژسترونم رو باسن تز یق میکنن 

نظر منو میخوای برو بیمارستان یکمم شلوغش کن که خیلی درد داری بذار بستریت کنن با سونو بفهمن علت خونریزیو 

نشین خونه ممکنه خدایی نکرده سقط شه 

حسبی الله ❤
امپول دور نافی فقط انوکسا میشناسم که دونه ای ۱۲۰ تومنه پروژسترونم رو باسن تز یق میکنن نظر منو میخوا ...

شرایط ندارم برم خواهر اینجا هیشکی نیست مراقب پسرم باشه هیشکی نیست باهام بیاد فقط شوهرم ه که اینقدر درگیری داره فقط شبا میاد خونه

شرایط ندارم برم خواهر اینجا هیشکی نیست مراقب پسرم باشه هیشکی نیست باهام بیاد فقط شوهرم ه که اینقدر د ...

پس بمون خونه و نهایت استراحت رو داشته باش حتما امپولو بزن حتما شیافم استفاده کن تحمل کنی یکی دو هفته بمونه دیگه سقط نمیشه 

حسبی الله ❤
پس بمون خونه و نهایت استراحت رو داشته باش حتما امپولو بزن حتما شیافم استفاده کن تحمل کنی یکی دو هفته ...

امپولارو هنوز نگرفتم 

گفت باید دور ناف بزنی 

بنظرت بزنم خونریزیم قطع میشه

امپولارو هنوز نگرفتم گفت باید دور ناف بزنی بنظرت بزنم خونریزیم قطع میشه

عزیزم اون آمپولا برای جلوگیری از سقطه ربطی به خون نداره 

باید دلیل خونریزی مشخص شه اگه زیاده در حدی که روزانه چندتا پد کثیف میشه یعنی شرایط زیاد خوب نیس 

اما اگه در حد لکه بینیه با شیافو آمپول درست میشه 

حسبی الله ❤
عزیزم اون آمپولا برای جلوگیری از سقطه ربطی به خون نداره باید دلیل خونریزی مشخص شه اگه زیاده در حدی ک ...

نیاز به پد ندارم 

روزی دو سه بار باید لباس زیرم عوض شه بدون پد

عزیزم اون آمپولا برای جلوگیری از سقطه ربطی به خون نداره باید دلیل خونریزی مشخص شه اگه زیاده در حدی ک ...

دلیشو دکتر نگفت سونوگرافیمم نرمال بود 

نمیدونم چرا اینجوری

بارداریای قبلم هیچ مشکلی نداشتم