sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 عنوان دوستان اسم آمپولی که خونریزی در بارداری رو متوقف میکنه چیه 236 بازدید | 23 پست کسی میدونهاز دیشب شیاف استفاده میکنم همچنان داره ازم خون میره البته قهوه ایه دلدرد و کمردرد خفیف هم دارم ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 1404/07/17 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82769 خب باید بری سونو لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 همون آمپول پروژسترون ، هفته چندی؟؟ طبق سونو ششدکتر امپول برام نوشته گفت گرونه همین پروژسترون بنظرتگفت باید بزنی دور ناف ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 خب باید بری سونو دیروز رفتم قلبش داشت میزد ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 82769 دیروز رفتم قلبش داشت میزد امپول از الان نمیدن فقط شیافه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
sara28313 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4328 طبق سونو ششدکتر امپول برام نوشته گفت گرونه همین پروژسترون بنظرتگفت باید بزنی دور ناف امپول دور نافی فقط انوکسا میشناسم که دونه ای ۱۲۰ تومنه پروژسترونم رو باسن تز یق میکنن نظر منو میخوای برو بیمارستان یکمم شلوغش کن که خیلی درد داری بذار بستریت کنن با سونو بفهمن علت خونریزیو نشین خونه ممکنه خدایی نکرده سقط شه حسبی الله ❤
sara28313 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4328 امپول از الان نمیدن فقط شیافه چرا عزیزم میدن به آی وی افیا از روز انتقال آمپول پروژسترون میدن به کسایی که خطر سقط دارنم همینطور حسبی الله ❤
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 امپول دور نافی فقط انوکسا میشناسم که دونه ای ۱۲۰ تومنه پروژسترونم رو باسن تز یق میکنن نظر منو میخوا ... شرایط ندارم برم خواهر اینجا هیشکی نیست مراقب پسرم باشه هیشکی نیست باهام بیاد فقط شوهرم ه که اینقدر درگیری داره فقط شبا میاد خونه ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 چرا عزیزم میدن به آی وی افیا از روز انتقال آمپول پروژسترون میدن به کسایی که خطر سقط دارنم همینطور به من داده دکتر ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
sara28313 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4328 شرایط ندارم برم خواهر اینجا هیشکی نیست مراقب پسرم باشه هیشکی نیست باهام بیاد فقط شوهرم ه که اینقدر د ... پس بمون خونه و نهایت استراحت رو داشته باش حتما امپولو بزن حتما شیافم استفاده کن تحمل کنی یکی دو هفته بمونه دیگه سقط نمیشه حسبی الله ❤
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 پس بمون خونه و نهایت استراحت رو داشته باش حتما امپولو بزن حتما شیافم استفاده کن تحمل کنی یکی دو هفته ... امپولارو هنوز نگرفتم گفت باید دور ناف بزنی بنظرت بزنم خونریزیم قطع میشه ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
sara28313 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4328 امپولارو هنوز نگرفتم گفت باید دور ناف بزنی بنظرت بزنم خونریزیم قطع میشه عزیزم اون آمپولا برای جلوگیری از سقطه ربطی به خون نداره باید دلیل خونریزی مشخص شه اگه زیاده در حدی که روزانه چندتا پد کثیف میشه یعنی شرایط زیاد خوب نیس اما اگه در حد لکه بینیه با شیافو آمپول درست میشه حسبی الله ❤
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 عزیزم اون آمپولا برای جلوگیری از سقطه ربطی به خون نداره باید دلیل خونریزی مشخص شه اگه زیاده در حدی ک ... نیاز به پد ندارم روزی دو سه بار باید لباس زیرم عوض شه بدون پد ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع
sarnevehst مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3641 عزیزم اون آمپولا برای جلوگیری از سقطه ربطی به خون نداره باید دلیل خونریزی مشخص شه اگه زیاده در حدی ک ... دلیشو دکتر نگفت سونوگرافیمم نرمال بود نمیدونم چرا اینجوریبارداریای قبلم هیچ مشکلی نداشتم ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع