2777
2789

من قبلا که تو لباسشویی مینداختم و بعدش درمیاوردم کاملا خیس بود . حالا این دفعه انداختم یک ساعت و تیم در رو باز کردم دیدم خشکه اصلا آب نداره خیس نشده 

دوباره نیم ساعت انداختم به خدا خشک خشکه 

من خوابگاه خصوصیم باید بدی مسئول خوابگاه بندازه به نظرتون ممکنه ننداخته باشه ؟ یا بلد نبوده باشه ؟

خیلی سرده همین یه پتو رو دارم نوبت منم تموم شده چند نفر تو نویتن وسواس هم دادم پنیک شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا خیس بود وقتی از همین ماشین درمی‌آوردم الان یه نم خیلییی خیلییی کم داره اصلا حس نمیشه

شاید دوبار خشک کن زده 

بعد خب تمیز میشه مشخصه دیگه 

پتو تمیز شده یا نه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شاید دوبار خشک کن زده بعد خب تمیز میشه مشخصه دیگه پتو تمیز شده یا نه

پتو قرمز تیره ست 

کثیف هم نبود تازه شسته بودم چون افتاد جلوی در دستشویی خوابگاه دوباره انداختم لباسشویی 

پتو قرمز تیره ست کثیف هم نبود تازه شسته بودم چون افتاد جلوی در دستشویی خوابگاه دوباره انداختم لباسشو ...

میخوای دلت شک زده مجدد بده بشوره و خودت نگاه کن ببین روشن می‌کنه یا نه تا خیالت راحت بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙