2777
2789
عنوان

خواستگار سابقم دیدم نیم ساعت پیش

302 بازدید | 28 پست

۲ سال پیش خواستگارم بود یعنی ۴۰۲ من ۱۹ و اون ۳۴  

من وضعیت خونه مون بد بود بابام اخلاقش بد بود  خسته شده بودم  کنکورم داده بودم منتطر نتیجه بودم که چندان هم خوب نبود رتبه م . با اینکه خیلی آرزو ها داشتم ولی گفتم بزا شوهر کنم چون پسر خوبی بود پسردایی بابام بود خواستگارم.  

خوانواده ش عالي وضع مالی تووووووپ 

آقا ی روز اومد بهم گفت که منصرف شدم اختلاف مون زیاده دختر خیلی خوبی هستی ولی میترسم اختلاف که پیش بیاد منجر ب طلاق بشه فامیل از هم بپاشه  کلی معذرت خواهی کرد  واقعا 

یه لحظه از خودم بدم اومد که چقدر بدبختم از دست بابام میخوام خلاص شم تن به این ازدواج دادم ما رو آرزوهام گذاشتم حالا که بهش اوکی دادم اینجوری میکنه  

شب بود که اینارو گفت جمع بودیم نتونستم گریه کنم قورت میدادم بغضمو به زور ... 

البته خواستگاری رسمی نیومده بودم فقط چند هفته خودمون اینستا حرف میزدیم 

خلاصه همه چی تموم شد . 

۷ ماه بعدش عقد با ی دختر ۲۷ ساله  زنش فرهنگی هست و خوب دختر خوبیه تحصیل کرده و... 

ادامه شو مینویسم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیم ساعت دیدم با زنش داشتن میرفتن یه جایی مارو هم دیدن احوالپرسی و این داستانا  

یاد پیارسال افتادم اه 

هرچند که خیلی خوب شد برام منصرف شدنش 

هزاران مرتبه شکر که الان فرصت اینو دارم ب آرزوهام ب اون شغل دلخواهم برسم ولی اگه ازدواج میکردم چی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

میشه اخرین تاپیکمو گزارس بزنین هر کی زد لایک کنه حرم دعا کنم براش

وای عجب پروفی😂😂😂🤦🏻‍♀️

خب راس میگفته اختلاف سنی زیاد بوده

خیلی ممنون ک گفتی انگار از قبل نمیدونسته اختلاف سنی داریم 

پس چرا اومد ابراز علاقه کرد 

از اینکه منصرف شد خوشحالم خداروشکر 

ولی ی لحظه حس بیچارگی کردم که من اوکی دو دادم بعد آقا تازه یادش افتاد اختلاف داریم 

میگفت قید دانشگاه بزن 

باید زود بچه دار شیم 

نیم ساعت دیدم با زنش داشتن میرفتن یه جایی مارو هم دیدن احوالپرسی و این داستانا یاد پیارسال افتادم ا ...

از دور به عنوان نفر سوم ازدواجتون اصلا جالب نبوده..اختلاف سنی زیاد و قبل اینکه تو درس بخونی و شغل داشته باشی و تصمیم درستی بوده و انتخاب بعدیش عاقلانه بوده...امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد عزیزم🌸