2777
2789
عنوان

خواستگار سابقم دیدم نیم ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست
خیلی ممنون ک گفتی انگار از قبل نمیدونسته اختلاف سنی داریم پس چرا اومد ابراز علاقه کرد از اینکه منصرف ...

پس بهتر که قسمت بوده باهم ازدواج نکنید

آخه سنی نداشتی که دانشگاه نری و زودم بچه دار شی

چندسال که میگذشت حسرت میخوردی که درس نخوندم به آرزوهام نرسیدم تا به خودم اومدم بچه داشتم و مسوولیت و...

واسه سنت واقعا این چیزا زود بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گاو بوده پسرا گاون

این گاو بودنش به نفعم شد ولی 

الان ی دختر ۲۱ ساله که شاید حامله س 

و دانشگاه هم نرفته 

طرف دختر خالش دانشجوی تاپه 

اگه ازدواج میکردم هر روز که من دختر خاله شو میدیم می‌سوختم تا عمق وجودمممم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

از دور به عنوان نفر سوم ازدواجتون اصلا جالب نبوده..اختلاف سنی زیاد و قبل اینکه تو درس بخونی و شغل دا ...

ولی ۲ سال پیش منو خیلی به هم ریخت 

مامانم انقد خوشحال بود که خواستگاری کردن

بنده خدا مامانم  از دست پدرم بد کشیده 

میخواست من خونواده خوبی شوهر کنم 

هعییی 

با همه اینا صرفا چون شرایط خوبی داشت قبول کردم و توی ی لحظه پا گذاشتم رو آرزو هام  

ولی بعدش آقا منصرف شد 

البته میگم کلی معذرت خواست گفتم واقعا قصدم خیر بوده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

پس بهتر که قسمت بوده باهم ازدواج نکنیدآخه سنی نداشتی که دانشگاه نری و زودم بچه دار شیچندسال که میگذش ...

اره گاهی دعاش میکنم که منصرف شد 🥲 

صرفا علاقه هم نداشتم بهش  فقط چون شرایطش خوب بود 

عزیزم قسمت نبوده ایشالا یه روزی یکی سر راهت قراربگیره وباهاش خوشبخت بشی وقتی همین خواستگارقبلیتو دید ...

عزیزمی مرسی انشالله 💕

ولی ۲ سال پیش منو خیلی به هم ریخت مامانم انقد خوشحال بود که خواستگاری کردنبنده خدا مامانم از دست پد ...

عزیزم تو اشنایی دو طرف حق دارن منصرف شن پس اشکالی به ایشون وارد نیس و خدا رو شکر الان هم که شما مشغول درس و کاری ...

عزیزم تو اشنایی دو طرف حق دارن منصرف شن پس اشکالی به ایشون وارد نیس و خدا رو شکر الان هم که شما مشغو ...

عزیزم آشنایی نبود دیگه 

گفت اگر اوکی بدی ب مامان بگم زنگ بزنه مامانت اوکی دادم 

فرداش گفت منصرف شدم 

درضمن فامیل بودیم دیگه آشنایی نمیخواست

هنوز هم امادگی ازدواج نداری عزیزم...

الان که دارم درس میخونم اصلا قصدشو ندارم 

ولی از رو چه حسابی میگی این حرفو؟

الان که دارم درس میخونم اصلا قصدشو ندارم ولی از رو چه حسابی میگی این حرفو؟

چون فکر میکنی اگه گفته بیام خواستگاری دیگه نباید منصرف میشده و چون فامیل بودین شناخت لازم نیس...بچسب به درس و ایندت سنت کمه..کلی فرصت و موفقیت سر راهته

الان که دارم درس میخونم اصلا قصدشو ندارم ولی از رو چه حسابی میگی این حرفو؟

حالا احسان کیه

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

چون فکر میکنی اگه گفته بیام خواستگاری دیگه نباید منصرف میشده و چون فامیل بودین شناخت لازم نیس...بچسب ...

عزیزم من نگفتم نباید منصرف می‌شده وگرنه هم من هم ایشون قبل عقد هم میشه منصرف شد .

من کلا از اون حس بیچارگی که حس حقارت بهم دست داد حرف میزنم از اینکه روز بعد از اینکه گفتم بله تازه یادش افتاده .. 

درکم میکنی اصلا؟

و آره ما اصولا تو ازدواج هامون آشنایی خیلی کمی داریم 

ما شهرستانی م و اینجوریه من نسیت به چیزی که دیدم گفتم 

هر کجا فرق داره.