2777
2789
عنوان

اختلاف من باشوهرم بگین من چیکارکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 67 پست
ی مدت همینجوری ک میگه باش بعد کم کم دس میشه فکر کنم .دیگه بیخیال میشه

نه  اتفاقا اونجوری ک میخوادباشم بعدیکم ب خودم برسم بدترگیرمیده

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور مواقع جواب مردا اینه من شوهرتم باید اولویت زندگیت من باشم چه مهمه برات بقیه؟؟؟؟

اره میدونم. با دلیل های منطقی شاید کم کم حرفا روشون تاثیر بزاره

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹

مال من ی گیرایی میده مثلا نمیزاره کارکنم درعوض خیلی پولداره اینو فاکتور میگیرم مثلا نمیزاره برم بیرون ولی خودش همش مببرتمون تفریح و مسافرت و اینکه نمیزاره تنها خرید کنم ولی خودش هروقت بگی میبرتت،نمیزاره برم با دوستام خوب اونو کنار اومدم نمیدونم با من عادت کردم با میشه مثبت هم نگاه کرد

درست ك نخواهد شد..يعني هزاران زن هستن به اميد درست شدنزندگي كردن..تا خودش نخواد نيمتونهشما هركاري كن ...

چیکارکنم واقعادیگه نمیتونم تحمل کنم دوستام ومیبینموچقد آزادن ولی من انگار اسیرم🥲😭

تو دقیقاااا عین منی ولی من از دوران دوستی اونجور بوده😂😂

واقعاا

توچطورتحمل میکنی؟من ک نمیتونم اصلا

خودش اینستا اینا داره؟

نه اوایل داشت من گفتم نمیزاری من داشته لاشم خودتم بابد پاک کنی پاک کرد ولی گاهی تنهایی بارفیقاش میره بیرون اینا

مال من ی گیرایی میده مثلا نمیزاره کارکنم درعوض خیلی پولداره اینو فاکتور میگیرم مثلا نمیزاره برم بیرو ...

تقریبا مث شوهر من...شوهر منم نمیذاره کار کنم اما پولداره و همه پولاشو میده من....با دوستام اجازه خرید ندارم یا خودش باشه یا خانوادم ولی داخل شهر خودمونو تنها میرم...دوستام بیان خونمون ولی من نرم(که من گوش نمیکنم🫠)مانتو خیلی کوتاه نپوش آرایش تیره نکن رژ روشن مثل قرمز و صورتی حق دارم بزنم خیلی حرفا میزنه اکثرا گوش نمیکنم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

واقعامن ک دیگه نمیتونم😔🥲

منم با دوستان خیلی بیرون نمیرم ولی این انتخاب خودم بوده فرق داره شاغل هم هستم ولی اگه دل خودت راضی نیست به این محدودیت ها باید بهش بفهمونی نباید حقت رو زیر پا بزاره 

جان و جهان من تویی   
بشین باهاش حرف بزن بگو اینجوری ازت دلسرد میشم خیانت نکنم طلاق رو حتما میگیرم چه وضعشه اخه

خیلی حرف زدم باهاش اصلا انگار ن انگار اوایل اگه خودشو نشون میداد تکلیفمو باهاش روشن میکردم ن الان ک ی بچه هم دارم🥲

نه اوایل داشت من گفتم نمیزاری من داشته لاشم خودتم بابد پاک کنی پاک کرد ولی گاهی تنهایی بارفیقاش میره ...

بنظرم با بزرگ‌ترش درمیون بذار اگه خودش حرف تو سرش نمیره 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.