2777
2789
عنوان

میخام با یکی ازدواج کنم که

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 70 پست
چرا چجوری بود ؟ این چون حمایتگره. صبوره . اخلاقش خوبه خوشم میاد ازش یه جورایی وایب پدر بودن میده چون ...

البته این موضوع شایعی هست 

کسایی که به مردای سن بالا علاقه پیدا میکنن اکثرا  محبت پدر رو کم دیدن 

ولی سعی کن این هیجانت رو کنترل کنی

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چجوری بود ؟ این چون حمایتگره. صبوره . اخلاقش خوبه خوشم میاد ازش یه جورایی وایب پدر بودن میده چون ...

عزیزم برا من زیادی پخته بود 

از چیزایی که من تو اون سن لذت میبردم چون تجربه کرده بود و عبور کرده بود از اون مرحله لذت نمیبرد که هیچ   میگفت بچه بازیه   اصلا خشک و بی احساس بود  صد رحمت به پدر خودم   من تو خونه ی اون یارو دلم برا بابام تنگ میشد   

البته این یه دلیل طلاقمون بود   عیب زیاد داشت 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

زخم های پدر نداشته رو باید جور دیگه درمان کنی.
وقتی به شور و شوق جوونی نیاز داری. 

وقتی نیاز جنسی داری.
وقتی پدر خوب و با حوصله برای فرزندت می خواهی.
وقتی انسان سالم برای همراهی با خودت می خواهی.
پدر لازمت نیست. شوهر لازمته.

کسی که 20 سال ازت بزرگ تره 20 سال از تو زودتر فوت می کنه. تازه خانوم ها عمر طولانی تری دارند این یعنی در میانسالی پرستار سالندی و در پیری تنها.
در جوانی که به با یک میانسال هستی رو حالا در نظر نگرفتم. ولی اونجا هم مشکلاتی هست. من الان خودم میانسالم فرقم با جوونی رو می فهمم. 

همینکه باهات تو رابطست خودش یه نشونه پدوفیل بودنه😂😐

پدوفیل یعنی بچه باز 

ایشون که بچه نیست ۲۰ سالشه 

ولی فاصله سنی زیاده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چقد هولی حالا

من تنهایی زندگی میکنم مامان بابام ازدواج کردن هر کدوم برا خودشون دانشجوام گاهی وقتا تو خرج خودمم میموندم همیشه این آقا کمکم کرده خرجمو داده . پیام میده غذا خوردی یا ن . همش پول میزنه . نگرانمه . حس میکنم مدیونم بهش 

دقیقا میگن دخترایی که پدر خوبی نداشتن سمت این روابط میرن، پس فردا هزار تا درد و مرض و پیری سراغش بیاد تو اوجی جوونی که هم سن و سالات شوهرای جوون دارن و تفریح میکنن شما تو رفع نیاز هات هم دچار مشکل میشی، خانوادت میذارن؟!

پدوفیل یعنی بچه باز ایشون که بچه نیست ۲۰ سالشه ولی فاصله سنی زیاده

خب ایشون هم هنوز ۲۰ نشده و حتما نباید بچه باشه طرف

فاصله سنی خیلی زیاده همین نشونه پدوفیل بودنه وگرنه طرف میرفت با همسن و سال خودش