2777
2789
عنوان

میخام با یکی ازدواج کنم که

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 70 پست
من تنها زندگی میکنم اونا کاری با من ندارن هر کدوم برا خودشون ازدواج کردن قبلا خونه مامان بزرگم میمون ...

پس تو هم حق داری 🥲

منم اختلاف سنی رودوست دارم در حد۱۰یا۱۲سال وای بیست سال دیگه خیلی زیاده 

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا در مورد تفاوت سنی و تفاوت های اخلاقی در سنین مختلف بگید 

ولی نگید زود بیوه میشی 

یا هزار تا بیماری میگیره تو خوشی نمیبینی 

از کجا معلوم 

شاید دو برابر یک انسان معمولی طرف عمر کنه تا آخرشم سلامت باشه 

ولی مشکل تفاوت خلقی رفتاری روحی هست بیشتر 

به اسی هم حق بدید شرایطی که داره اون رو به سمت و سوی این رابطه سوق داده 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

تو انكار ميخواي بابا واسه خودت بخري ديكه حرفي ندارم. بابات ميتونه داماد هم سن رو تحمل كنه؟؟

پدرمو نمیبینم . میدونی این آقا وضعیت منو دید اما سو استفاده نکرد هر کس دیگه ای قبل اون میومد تو زندگیم فقط دنبال سو استفاده بود . این هیچوقت حرف جنسی نمیزنه بهم میگ فقط درستو بخون با اینکه همش پول میزنه ولی هیچوقت خواسته بدی نداشته حتی بهم توضیح میده ک بیست سال دیگه پیر میشه و ممکنه حوصله نداشته باشه.  کلا انقد ادم درست و حسابیه و مردونگی داره گاهی فک میکنم خوابم یا میترسم بره دیگه نباشه

آقا در مورد تفاوت سنی و تفاوت های اخلاقی در سنین مختلف بگید ولی نگید زود بیوه میشی یا هزار تا بیماری ...

پدرمو نمیبینم . میدونی این آقا وضعیت منو دید اما سو استفاده نکرد هر کس دیگه ای قبل اون میومد تو زندگیم فقط دنبال سو استفاده بود . این هیچوقت حرف جنسی نمیزنه بهم میگ فقط درستو بخون با اینکه همش پول میزنه ولی هیچوقت خواسته بدی نداشته حتی بهم توضیح میده ک بیست سال دیگه پیر میشه و ممکنه حوصله نداشته باشه. کلا انقد ادم درست و حسابیه و مردونگی داره گاهی فک میکنم خوابم یا میترسم بره دیگه نباشه

پس تو هم حق داری 🥲منم اختلاف سنی رودوست دارم در حد۱۰یا۱۲سال وای بیست سال دیگه خیلی زیاده

پدرمو نمیبینم . میدونی این آقا وضعیت منو دید اما سو استفاده نکرد هر کس دیگه ای قبل اون میومد تو زندگیم فقط دنبال سو استفاده بود . این هیچوقت حرف جنسی نمیزنه بهم میگ فقط درستو بخون با اینکه همش پول میزنه ولی هیچوقت خواسته بدی نداشته حتی بهم توضیح میده ک بیست سال دیگه پیر میشه و ممکنه حوصله نداشته باشه. کلا انقد ادم درست و حسابیه و مردونگی داره گاهی فک میکنم خوابم یا میترسم بره دیگه نباشه

پدرمو نمیبینم . میدونی این آقا وضعیت منو دید اما سو استفاده نکرد هر کس دیگه ای قبل اون میومد تو زندگ ...

اره خب تو این سن صبورترن و طبیعیه که رفتارهایی که پسرای جوون تر دارن رو از خودش نشون نده 

من نه رد میکنم   نه تایید 

ممکنه فرد عالی برای زندگی باشه 

در نهایت این تویی که تصمیم میگیری 

امیدوارم که بهترین برات اتفاق بیوفته 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

من تنهایی زندگی میکنم مامان بابام ازدواج کردن هر کدوم برا خودشون دانشجوام گاهی وقتا تو خرج خودمم میم ...

چی بگم والا

ولی ساده نباش خوب بشناسش

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱