2777
2789
عنوان

من عرضه نگهداری از دوتا بچه رو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 34 پست

سخت نگیر عزیزم

ماشاالله پخته هم هستی 

انقدر بزرگش نکن تو ذهنت 

الان خسته ای

احتمالا بعد زایمان هم کم خونی چیزی برات پیش اومده 

جای اینکه دعواش کنی بعد خودخوری کنی

یه مشاوره برو

صبور باش

میگذره 

به امید خدا این کوچیکه کمی بزرگتر بشه اوضاع درست میشه

من هم یک هفتمی 

کلاس اولی

و یک ساله دارم

کمی از شما بزرگتر هستم 

سعی میکنم مدیریت کنم اوضاع رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک داری خدانگهدارشون والان توخسته ای حق داری همه خسته میشن 

ولی اگ‌بارداریت خواسته خودت بوده دومی روجوری باید میوردی ک با کلاس اول پسرت نمیبود

چون بچه کلاس اولی خیلی  رسیدگس میخاد

توزادم ک رسیدگیای خودشو داره .واقعا خسته کننده میشه

ان شا الله خدا بهممون توان بده

قبل از دخترم پسرم پادشاهی میکرد از هرجهت بهش میرسیدم اما حالا بچم از دست رفت و من توان ندارم ب دوتا ...

عزیزم این شرایط شما برای همه مادرها که تازه بچه دوم آوردن هست مخصوصا که تنها باشی خودم کلی خاطره سخت و خنده دار دارم امروز بچتو زدی اشکال نداره براش جبران کن بهش محبت کن و خودتو قوی کن کار نشد نداره خودم تو بدترین شرایط بچه دومم دنیا اومد ولی قوی موندم قوی تر شدم بخدا یادم نمیره که فقط ازم پوست مونده بود استخون کل روز یه ساعت نخوابیدم الآنم پسرتو ببری دندون پزشک دندون های شیری می‌کشه ددوندون داعم هاش جاشون درست میشه خود به خود نگران نباش 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️