2777
2789
عنوان

بچه های هنرستان لیاقت درس دادن ندارن 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 90 پست
خواهر و برادرام هنرستانی بودن خدا رو شکر همه موفق هستند خواهرم که با مهارتش بدون مدرک مهاجرت کرد الا ...

من خودمم بعد از فارق تحصیل شدم وارد بازار کار شدم 

الانم شاغلم خداروشکر 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان بچه ها هنرستان که کامپیوتر میخونن یا طراحی لباس خیلی در امت دارن

ددقیقا این کشور ک صرفا فقط دکتر مهندس نمیخواد افراد با مهارت هم میخواد مث عکاس مث خیاط مث نقاش.......  

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

شاید خواهرت از خودش می گه تا تو رو اذیت کنهیه معلم چرا باید این حرف و بزنه

خخواهر من هیچوقت برای اذیت من نمیگه چون من خودم به شخصه خیلی بهش گفتم تو حفظیاتت خوبه برو فلان رشته چون استعدادشو دیدم 

من خودم استعدادم تو کار عملی بود و عاشق رشتم بودم یعنی از همون بچگی علاقه ی خاصی به رشتم داشتم 

خوب رفتم و خوندم 

ولی خواهرم استعدادش تو خوندن حفظیات بود 

رشته ات چیه چشم درشته؟

من طراحی لباس خوندم انشاالله برنامه دارم تا سال بعد مزون یا کارگاه خودمو باز کنم کم کم برم سمت برند خودم 

منم هنرستان بودم دبیر فیزیک اینجوری بود نصف کتاب رو درس نمیداد میگفت شماها اینو نمیفهمین😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من خرخون و زرنگ بودم و هنرستانیمعلم دیدم به رومون توهین میکردن

واقعا متاسفم من خودم نفر دوم کلاس بودم!!! 

منم دیدم 

خواهر و برادرام هنرستانی بودن خدا رو شکر همه موفق هستند خواهرم که با مهارتش بدون مدرک مهاجرت کرد الا ...

به درد نمی خوره خواهرم دخترش هنرستانه پسر من تیزهوشان تجربیه زمین تا آسمون بینشون فرقه

منم هنرستان بودم دبیر فیزیک اینجوری بود نصف کتاب رو درس نمیداد میگفت شماها اینو نمیفهمین😐

انقدر ک عقب موندن مثلا معلم و الگوی بچه هان 

شاید منظورش این بود نظری بیشتر درس میخونه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من خودم معاون هنرستانم،تازه کاردانش که میگن ضعیفتر هستن. امسال ۹۰درصد ثبتنامی هامون معدلشون بالای ۱۶بود. اکثرا هم بچه های خوبین

اتفاقا به نظرم بیشتر به فکر آینده شونن،چون اکثرا با فکر بازار کار اومدن جلو

کسی که حسابداری و طراحی دوخت و ... میخونه اصلا نیاز به دانشگاه نداره،مستقیم میتونه وارد بازار کار بشه

عالیه ،انشالله موفق باشی

ممنون عزیزم انشاالله پسر شماهم موفق باشه