2777
2789

دلم شکست واقعا...یادمه تازه عروسی کرده بودیم یبار دعوامون شد شوهرم برگست گفت پدرت چی داره هیچی نداره پدرت پدرت از گشنگی میمیره...این حرفو یبار گفت و هیچوقت از دلم نرفت...هر وقتم خونه مامانم اینا میریم همش بحثش بحث مالیه..همش برمیگرده به پدر مادرم میگه اشتباه کردین فلان چیز رو خریدین نباید میخریدین ضرر کردین..دیشبم برگشته به مامانم میگه پدرجان تازگیا سرش به سنگ خورده معلومه از این به بعد که داره پیر میشه میخواد بیشتر تلاش کنه

اینم بگم پدرم خونه ماشین همه چی داره یعنی در حد خودش داره محتاج نیس...ولی پدر و برادر های شوهرم تازه به دوران رسیده هستن تازه به یه نون و نوایی رسیدن قبلا هیچیییی نداشتن هیچی محتاج بودن..الان پسر یه همچین خانواده ای میاد میشینه پدر مادرمو با این حرفاش ناراحت میکنه

شوهرم همش پیش خانوادم میگه پدر جاریم وضعش خوبه..در حالی که والا پدر جاریمم وضعش مثل بابامه فقط نمبدونم چرا این حرفا رو میزنه

میدونم همش حرفای مادرشوهر و خواهرشوهرامه چون من ازشون بدم میاد و میونم باهاشون خوب نیس و با جاریم خوبن میشینن از قصد پیش شوهرم میگن که پدر من هیچی نداره و از اونور جاریمو میکشن بالا به شوهرم میگن پدر جاریم وضعش خوبه

امروز هم من هم مادرم هر دو گریه کردیم و جیگرمون سوخت خدا واقعا جواب میده؟!

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت سنت کمه مادرت چرا گریه میکنه؟

میاد پدر مادر منو خورد میکنه اینجا

به همسرت بگو خانواده من همینطوری هستن ، از اول همه چیز رو دیده بودی و با آگاهی انتخاب کردی. 

بگو من خانواده م رو دوست دارم و اجازه نمیدم باهاشون اینطوری حرف بزنی.

میدونم دلت شکسته ولی به جای گریه کردن ، محکم باش و اعتماد به نفس داشته باش. 

دیگه اجازه نده در مورد خانواده ت اینطوری حرف بزنه. 

خانواده شوهر همیشه دهنشون بازه واسه چرت و پرت گفتن

من پدرم خیلی پولداره اما مثلا بگم تولدم پدرم دلار بهم داده مادر شوهرم میشینه آه و ناله نفرین ک تو پز میدی تو پزو هستي 

تو تازه ب دوران رسیده ای ول کن عزیزم خانواده شوهر همش دهنشون بازه 

یعنی میخوای خدا شوهرتو بزنه؟ دودش تو چش خودته که

نه ایشالا خدا دارایی پدر و برادرشو بگیره ازشون تا دل مارو اینجوری تون نکنن چون اونا دارن این میاد میشینه اینجوری حرف میزنه چون اونا دارن مادرشوهرم خواهرشوهرام میشینن گوش اینو پر میکنن..تازه به دوران رسیدن ..بی اصالتن