2777
2789

نمیدونم عه

دلم نمیخواد الان تو سن کم ازدواج کنم ۱۹ سالمه

دلم میخواد ۲۵ به بعد با یکی که همس و سال خودم باشه ازش خوشم میاد مسیرمون مشخص باشه آشنا شم

الان یه خواستگار هست میشه گفت تقریبا موقعیتش خوبه خونه و ماشین داره کاریه مسئولیت پذیره ولی ۳۳ سالشه و اینکه من واقعا دلم نمیخواد الان ازدواج کنم

دخترخالم گیر داده بذار دو سه جلسه بیاد آشنا شو موقعیت خوبیه تهش خوشت نیومد بگو نه

حس میکنم الکی وقتشونو میگیرم تهش همون نه که اول گفتمو دوباره میگم زشته مسخره دست ما که نیستن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله سنی زیاده و غلطه

فاصله سنی نبود هم من الان دلم نمیخواد ازدواج کنم این مهم‌ترینش

بعدی همون فاصله سنی

بعدیش خانواده‌اش آدم‌های بدی به نظر نمیان معیارهای منو ندارن

خودش به نظر خوب میومد میشد ازش خوشم بیاد ولی خب دلایل بالا هستن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اوووو چخبرههه فاصله سنی زیاده ب نظر من نزار کلا بیان

ما سر همین رد کردیم حالا دوباره دخترخالم میگه نه بذار دو سه جلسه بیان حرف بزن آدم خوبیه راست هم میگه به نظر میاد نکات مثبت خوبی داره میگه آشنا شو تهش نخواستی بگو نه

از اونور هم به اونا گفته با من حرف میزنه دوباره نظرمو بپرسه

من میگم زشته بیان دوباره نه بشنون

اختلاف سنی زیادهاگه خوشت نمیاد از اول بگو

خود پسره به نظر خوب میاد

اگه اختلاف سنی اینقدر نبود من سنم کم نبود جدا چندتا معیارمو که نداره شاید از اخلاقش خوشم میومد

گفتنش که ما یه بار رد کردیم الان دخترخالم با اونا هماهنگ کرده بهم میگه آشنا نشو تهش نخواستی رد میکنی

منتظر نظر منن

ولی خب من میگم زشته یه بار رد کردیم نذاشتیم بیان دوباره بیان بعد باز رد کنیم

ما سر همین رد کردیم حالا دوباره دخترخالم میگه نه بذار دو سه جلسه بیان حرف بزن آدم خوبیه راست هم میگه ...

ببین من این مورد رو تو فامیل دیدم خوشبختن

ولی از نظر خودم فاصله سنی زیاده من بود کلا رد میکرد

حالا خودت میدونی دوست داشتی حالت بزار بیاد بعد نه بگو

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اینکه الان دلت نمیخواد اشتباه بزرگیه که از من کردنش پشیمونم اما این کیس به دلیل سن زیادش نسبت به تو ...

اشباهت نیست من هنوز تازه دارم وارد جامعه میشم تازه خودمو میشناسم تازه آدما رو میشناسم تازه میخوام ببینم از زندگی چی میخوام برای ازدواج کردن زوده من میخوام هنوز تجربه کنم 

خود پسره به نظر خوب میاداگه اختلاف سنی اینقدر نبود من سنم کم نبود جدا چندتا معیارمو که نداره شاید از ...

پسره خوبه بره با یک دختره بالای ۲۵ ازدواج کنه

به دختر خالت چه ربطی داره مگه شوهر قحطه؟

رد کن نزار دوباره بیان

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

دو برابرت سن دارهاصلا نذار بیان خونه تون چون اگه بیان دگ خانواده ت ول نمیکنن، بیشتر اصرار میکنن

خانواده خودشون بابت سن ردش کردن دفعه اول حالا دفعه بعد رو نمیدونم

این اصرار از سمت اطرافیانه که نه خوبه و حالا آشنا شو و تهش رد میکنی

ولی حس میکنم زشته دوباره بیان دوباره رد کنیم بنده خدا‌ها مسخره دست ما که نیستن

اشباهت نیست من هنوز تازه دارم وارد جامعه میشم تازه خودمو میشناسم تازه آدما رو میشناسم تازه میخوام بب ...

همینا باگ این سنه 

به زودی قصد ازدواج پیدا میکنی اما میبینی که نمیتونی