سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 عنوان کیا امشب مهمهان دارن 242 بازدید | 13 پست بیاین بگید چیکار کردین شام چی دارین من خودم کباب درست میکنم با دو نوع سالاد سالاد کلم سالاد کینوا روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔 1404/07/17 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 من احتمالا برم خونه مامانم ب سلامتی منم پنجشنبه ها میرم ولی امشب مهمان دارم خوش بگذره روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130585 مهمونمبرای من سالاد بروکلی دارن و ماست خیار و گواکاموله و برای بقیه قورمه سبزی سایت از صدا پر است و از حرف خالی
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12250 من شنبه کلن میرم تهرانو امشب وفرداشب رو مهمان پدرومادرممخیلی دلم گرفتهامشب میان دیدنم چقدر حالم بد دوستان خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 ما که عروسی دعوتیم اخ جان عروسی 😍😍😍😍 خوش بگذره روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 مهمونمبرای من سالاد بروکلی دارن و ماست خیار و گواکاموله و برای بقیه قورمه سبزی خوش بگذره اپرا جان 😍😍 به به روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
k54 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 27920 خواهرزادم امشب میاد ،غذام امشب کوکو دارم باهم رودبایسی نداریم زیاد خونم میان یه وقتایی ساده درست میکنم یه وقتاییم مفصل لطفالایک نکنید،ممنون
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130585 خوش بگذره اپرا جان 😍😍 به به مرسیییییی سایت از صدا پر است و از حرف خالی
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 من شنبه کلن میرم تهرانو امشب وفرداشب رو مهمان پدرومادرممخیلی دلم گرفتهامشب میان دیدنم چقدر حالم بد د ... ان شاالله خوش بگذره خدا پدرومادر رو حفظ کنه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48201 خواهرزادم امشب میاد ،غذام امشب کوکو دارم باهم رودبایسی نداریم زیاد خونم میان یه وقتایی ساده درست میک ... به به چه عالی گلم قشنگی تو سادگی هست و دورهمی بی الایش🥰😍 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
k54 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 27920 [QUOTE=397867033]به به چه عالی گلم قشنگی تو سادگی هست و دورهمی بی الایش🥰😍[/QUOTEممنون عزیزم❤❤ لطفالایک نکنید،ممنون