2777
2789

مخالف شدید ازدواج زودم و خیلی دو طرف اذیت میشن هم زن هم مرد

الحمدالله دیگه الان اطرافیانم زود ازدواج نمیکنن مال قدیمه ولی نی نی سایتی ها نه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

درسته که زندگی خود اون دختر سخت میشه و چیزی از نوجوونی و جوونی مثل بقیه هم سن هاش رو تجربه نمیکنه...

... ولی مادری کردن به سن و سال نیست

الان انقدر راه هست که اگر کسی بخواد میتونه یه والد نسبتا آگاه باشه 

کما اینکه تجربه اول مادری برای هر کسی سخت و پر چالش هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترها از بچگی خاله بازی می کنند. قدیم که می‌شده. الان تا لیسانس رفتن دیگه اجازه ازدواج در این سن و ...

چه ربطی به قد و هیکل داره

اصلا بلوغ فکری اجتماعی و عقل و شعور به کنار

همون مسائل جسمی هم توی اون سن در بچه به بلوغ نرسیده

بارداری زیر ۲۰ سال پرخطر حساب میشه

از اسمت کاملا مشخصه و حرفی ندارم 😂

امضامم کاش میخوندی قبل از ریپ زدن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

فرهنگ چیز خوبیه🥰

و مشخصا کسی که فرهنگ داشته باشه از همچین کثافتی دفاع نمیکنه 😊

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

چه ربطی به قد و هیکل دارهاصلا بلوغ فکری اجتماعی و عقل و شعور به کنارهمون مسائل جسمی هم توی اون سن در ...

بعضی اقوام قوی هستند مثل شاهسون ها و اعراب 

بلوغ فکری هم خیلی ها تا ۴۰ سالگی ندارند‌.

اول باید تعریفی داشته باشی از بلوغ و عقل و شعور و تفاوت آن با زرنگ بازی و سیاست و دغل کاری. 

وایییی اصلا چی فهمیده تو زندگی تا چش باز کرده بچه بغل داشته

اره به مادرش میگفتن چرا دادی گفت پدرش مرده پسر عموش میخواستش یه روز یه خواستگار اومد پسرعموش روش چاقو کشید گفت اون مال منه منم گفتم بدم تا خون و خونریزی نشده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
و مشخصا کسی که فرهنگ داشته باشه از همچین کثافتی دفاع نمیکنه 😊

ما نمی‌تونیم تو کار کسی دخالت کنیم یکی دلش میخواد دخترشو ۱۴ سالگی شوهر میده یکیم نه 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️