2777
2789
عنوان

اندازه طول رحم

280 بازدید | 30 پست

چطوری اندازه گیری میشه کسی میدونه ایا معاینه داره یا از روشکمه فردا وقت دکتر دارم خواهشن راهنماییم کنین هفته ۲۱هسنم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه با سونو مشخص میشه سونوی شکمی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم از طریق سونوی شکمی هم میشه اندازه گرفت اما اصلا دقیق نیست و معمولا خطا داره و سونوی واژینال دقیق تره.اما درکل سونوی واژینال توبارداری خوب نیست و ممکنه باعث لکه بینی یا پارگی کیسه آب بشه.واسه همین تا ضرورتی وجود نداشته باشه دکتر سونوی واژینال انجام نمیده.مگراینکه نیاز به اندازه گیری دقیق طول رحم باشه که دکتر بدونه نیاز به سرکلاژ هست یانه

دکترم گفته اگه سزارین بخوام ۳ تا ۷ شهریور اگه طبیعی ۱۷ شهریور! من سزارین میخوام مال شما چی؟

بهم گفته ۷شهریور حالا باید منتظر درد باشم چون طبیعیم. سونو انومالی رفتی طول بتن مغز جنینتو میدونی برا من گفته ۸میلیمتره یگم لب مرزه دوباره ۴هفته دیگه باید برم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
بهم گفته ۷شهریور حالا باید منتظر درد باشم چون طبیعیم. سونو انومالی رفتی طول بتن مغز جنینتو میدونی بر ...

ایشالا به سلامتی زایمان میکنی عریزم

نه چیزی به من نگفت گفت همه چیز نرماله

خیلی حس خوبی بود دیدن تک تک اعضای بدن نینی

ایشالا مال شما هم طبیعی اصلا نگران نباش

دکترا به کم پیاز داغ همه چیزو زیاد میکنن به نظر من

خصوصی میخای سزارین بشی یا اجباری سز شدی

من تبریزم خودم میخوام سزارین بشم

از طبیعی وحشت دارم متاسفانه

نمیتونم خودمو آماده کنم

همش احساس میکنم کار من نیست

درسته از بیحسی سزارین هم خیلی میترسم ولی دیگه مجبورم