2777
2789
عنوان

خانوما از وقتی به خانواده شوهرم گفتم پریودم منظمه وای

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست
خب تو الان فکر میکنی اون چشمت زده واقعا؟؟؟خیلی حرکت چیپ و زشتیه واقعا

من اسم شخص خاصی نیوردم بلاخره خوب نیست ادم از سلامتیش، داشته هاش و موارد زندگیش پیش جمعی ک تازه وارد شده بگه

یعنی شما به چشم زخم اعتقاد نداری؟ 

خب بپرسه اصلا این چیزا رو نباید بری به کسی بگی که.اتفاقا هرچی خودتو مریض تر نشون بده بهتره!

اشتباه کردم خواهر الان مثل چی پشیمونم

هیچوقت تو زندگیم نیت بد براکسی نداشتم ولی قدیمیا یچیزی میدونستن ک میگفتن نگو ک چشم نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو الان فکر میکنی اون چشمت زده واقعا؟؟؟خیلی حرکت چیپ و زشتیه واقعا

نمی گم اون .ولی مطمئنم چشم خوردم.شما هر چیری دوست داری فکر کن.بعدم اون طرف در اومد گفت این که بچه نیست این وامه این که بچه نیست این ماشینه این که بچه نیست این زمینه.نمیدونم شاید شما جای من باشی یاد این حرفا نمی افتی ولی من همون اول حرفاش تو ذهنم مرور شد.انشالله جای من نباشی که برای مرگ بچت به همه چی فکر کنی.

اشتباه کردم خواهر الان مثل چی پشیمونمهیچوقت تو زندگیم نیت بد براکسی نداشتم ولی قدیمیا یچیزی میدونستن ...

خصوصا به اقوام همسرت.

اول زندگیته؟.کم کم میفهمی که دلسوزیاشون درد و دل کردناشون و همه اینا فقط برای از زیرزبون کشیدن توئه.

میخوان ازت حرف در بیارن.

کلا هیچوقت توی جمعشون چیزی از خودت و رابطه ات با شوهرت و خانوادت نگو.

کاری به چشمش ندارم کلا مردم یه اه بکشن تمومی تموم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من اسم شخص خاصی نیوردم بلاخره خوب نیست ادم از سلامتیش، داشته هاش و موارد زندگیش پیش جمعی ک تازه وارد ...

قطعا خوب نیس داشته هارو ب رخ بقیه کشید…ولی من بیشتر میزارم پای تقدیر

هرکسی طرز تفکر خودشو داره و درباره اون خانم هم کاری برای اتفاقی که براش افتاده ندارم و واقعا متاسف شدم

ولی ایشون در واقع باردارشدن راحتشو اوشن میدونسته و داشته به اون خانم پزشو میداده…

نمی گم اون .ولی مطمئنم چشم خوردم.شما هر چیری دوست داری فکر کن.بعدم اون طرف در اومد گفت این که بچه نی ...

من متاسفم عزیزم

حرفای ایشون واقعا بد بوده…ولی من بهش اعتقادی ندارم♥️

انشالله که خدا دو تا بچتو حفظ کنه♥️قطعا تقدیر این بوده

عزیزم دعای معراج با معنیش بخون 

معنیش خیلییییی قشنگه 

مثلا یه قسمتش میگه خدا به تو پناه میبرم از شر حسود وقتی حسادت کند

دعای معراج با صدای سعدونی گوگل سرچ کن 

گوش بده همزمان معنیش نگاه کن 

چهار قل حتماااا روزانه بخون 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️