2777
2789
عنوان

📌 بردن وسیله بدون اجازه 😐

70 بازدید | 5 پست

سلام 

خانوم ما با یکی از فامیلای شوهرم تو یک ساختمان مستاجریم هر دومون حالا اینا هروقت خواستن بدون اجازه وسایل ما رو میبرن گاهی برمیگرونن سرجاش گاهی هم اگه یادشون رفت و مارفتیم گفتیم فلان وسیله که بردین رو بدین میگن دست ما نیست بعد یواشکی میزارن سرجاش خیلی هم دروغگو هستن، یعنی بحدی از دستشون کفریم که چی بگم سر هر مسأله ای ما تو خونمون جنگه بابت اینا 

📌لطفاً نگید جاتون رو عوض کنید که فعلا برامون مقدور نیست 

حالا جدای همه اینا من قصد دارم به همسر این خانوم که نسبت تقریبی با من داره پیام بدم که بابا لطفاً محبت کنید بدون اجازه وسایل ما رو برندارید ما راضی نیستیم بنظرتون پیام بدم اگه آره چیا دیگه بگم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

پیام بده بگو

خواستم یه موضوعی رو دوستانه بگم. چند باری پیش اومده که بعضی از وسایل ما بدون اطلاعمون برداشته شده و بعدش یا دیر برگردونده شده یا یادتون رفته بیارید. میدونم شاید از روی صمیمیته، ولی ما واقعاً دوست داریم کسی بدون اجازه از وسایلمون استفاده نکنه. اگه چیزی خواستین در خدمتیم، فقط لطف کنین قبلش بگید که بدونیم.

.

پیام بده بگوخواستم یه موضوعی رو دوستانه بگم. چند باری پیش اومده که بعضی از وسایل ما بدون اطلاعمون بر ...

خیلی پرو هستن بخدا همین الان هم یک وسیله ای بدون اجازه بردن و رفتن منم فقط از صدا که می‌گفت فلان وسیله رو باخودت بیار تا به خودم بیام اینا رفتن

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه بار بی رودر بایستی بهشون بگید بهتر از اعصاب خوردی دیگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.