2777
2789
عنوان

رژیمم روانیم کردن😭😭😭😭

68 بازدید | 8 پست

چن ماهیه رژیمم اضافه وزن زیادی داشتم هی کرفتم رژیم یکم که کم کردم انقدررررر اطرافیان پدر مادر حرف زدن ول کردم همچی برگشته دوباره از اول

اینبار ولی شروع کردم و گفتم دیگه ول نمیکنم الانم ۴.۵ کیلو تا پایان کامل اضافه وزن مونده ولی هر کی از راه نیرسه یه زری میزنه حتی بی احترامیم هم میکنن بهم

که بسته و فلان 

من خودم میدونم خیلی خیلی چهرم از وقتی رژیم گرفتم بهتر شده اصلا تو عکسا قابل قیاس با قبل نیست اما چند نفر میگن زشت شدی و فلان واقعا روانیم کردن هی میگن بسته بسته علی الخصوص مامان بابام

وای خسته شدم چیکار کنم اخه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم همیشه حرف میزنن. تو گوش نده.

چرا بقیه باید بدونن شکا رژیمی؟

فوقش جایی میزی چیزی تعارف کردن بگو دوست ندارم یا اذیت میکنه معده مرو.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

جالبه اونایی که میگن زشت شدی خودشون شبیه میمون میمونن😂😂

همون دیگه، حسادت، منم رژیمم، شدیداً منتظرم سریع تر وزنم بره، تا دی باید طول بکشه، یه دوازده کیلوی نا قابل مونده 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت