2777
2789

هرچی بهش میگم بابا ما میخوایم توروببینیم نمیخوایم این همه کار کنی میگه زندگی خرج داره ....خلاصه خیلی ناراحتم تا ده شب تنها هستیم با بچه ها

خب راست میگه زندگی خرج داره

اگه کارشو کمتر کنه پلنی برای مخارج داری؟بهش بگو تا قانع شه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم ده صبح تا ده شب سرکاره یه وقتایی چی بشه ناهار بیاد خونه

تا جوونن باید کار کنن دیگه صبوری کنید دوست عزیزم

همراهش باشید 

مسئولیت اقتصادی مسئولیت سختیه 

فشار زیادی رو همسرتونه شما باید فشارا رو براشون کم کنید یه فشار اضافه تر وارد نکنید بهشون گناه داره بنده خدا

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

مجبوره جانم .هر دو حق دارید .من همسرم کارش آزاده ۱۱مشتری میاد تا ۱۲شب سرکاره .تازه ۱نصفه شب شام میخوره ..ندارم اصلا فرصت نمیکنه بخوره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اشکال نداره عزیزم من هم همینطور بودم 

الان کار بیشتر آینده بهتر برای بچه ها 

الان کار نکنه باید در آینده مشکلات بیشتری رو تحمل کنید نمی‌دونم بچه ها چند سالشونه ولی هر چی بزرگتر میشن هزینه هاشونم بیشتر میشه

جمعه ها فقط

باز همینم خوبه جانم .شوهر من جمعه ها هم سرکاره 😶‍🌫️

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

همه خانم‌های خونه‌دار رو باید یک ماه بفرستن سرکار تا بفهمن پول چقدر سخت به دست میاد

همه مردهای شاغل مدعی رو هم باید یک ماه بذارن خونه تا به کارهای خونه رسیدگی کنن بفهمن چقدر زحمت داره

اون وقت هر دو همدیگه رو بهتر درک می‌کنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.