2777
2789

رئیس کمیسیون طرح جوانی جمعیت:

🛑به ازای هر فرزند یک سال از سن بازنشستگی مادران شاغل کم می شود

امیرحسین بانکی‌پور، رئیس کمیسیون طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: طبق بند (ت) ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مادران شاغلی که از زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون یعنی از آبان ۱۴۰۰ به بعد صاحب فرزند یا فرزندانی شده‌اند، مشمول کاهش سن بازنشستگی می‌شوند. به این معنا که به ازای هر فرزندی که پس از این تاریخ به دنیا آمده، یک سال از سن بازنشستگی مادر کاسته می‌شود.

در صورتی مادر شاغل مشمول این قانون می‌شود که حداقل ۲۰ سال سابقه کار و بیمه داشته باشد که در این صورت به ازای هر فرزند یک سال از سن بازنشستگی او کم می‌شود؛ پس اگر مادری با ۳۰ سال سابقه بازنشسته می‌شود و از آبان ۱۴۰۰ به بعد صاحب یک فرزند شده باشد، با ۲۹ سال سابقه بازنشسته شود. اگر هم صاحب دو فرزند شده، با ۲۸ سال سابقه بازنشسته می‌شود

⭐️         

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرخصی زایمان نگفتم که البته مرخصی زایمان ۹ماه هستپاس شیر یعنی دوساعت از ساعت کاریشون کمتر میشایعنی ...

والله من ۶ ماه داشتم که همون اسمش پاس شیر بود چون بچه تا۶ماهگی شیر کامل بوذ بعدش که شیر نمیخوره که بگن پاس شیر..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
والله من ۶ ماه داشتم که همون اسمش پاس شیر بود چون بچه تا۶ماهگی شیر کامل بوذ بعدش که شیر نمیخوره که ب ...

چرا الان بخش دولتی اینطوریه دوست من کارمند دولته

۹ماه مرخصی زایمان تا ۶سال پاس شیر که زودتر میاد خونه

چرا الان بخش دولتی اینطوریه دوست من کارمند دولته۹ماه مرخصی زایمان تا ۶سال پاس شیر که زودتر میاد خونه

چه کارها که نمیکنه دولت برای فرزندآوری بیشتر😁😁

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰