2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📚📖

66 بازدید | 13 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

چند وقته خیلی دلم میخواد همش کتاب بخونم هر چی هم میگردم کتاب خوبی پیدا نمیکنم

شما اگه کتابی خوندین و قشنگ بوده ممنون میشم به منم معرفی کنید☺️

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

رمان عاشقانه دوست داری عقل و احساس رو بخون  

از جین آستن

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی چه سبکی؟

سبکش خیلی مهم نیست فقط دوست دارم ارزش‌ خوندن داشته باشه

مثلا کتاب سینوهه رو خوندم دوسش داشتم

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

خیلی کتاب میخونم اسم اکثرشون هم یادم می‌ره😑🤦‍♀️ کتابخانه نیمه شب بخون

حتما

♥️

رمان عاشقانه دوست داری عقل و احساس رو بخون از جین آستن

حتما عزیزم

ممنون♥️

سبکش خیلی مهم نیست فقط دوست دارم ارزش‌ خوندن داشته باشهمثلا کتاب سینوهه رو خوندم دوسش داشتم

خب پس من نمیتونم کمک زیادی بهت کنم، خودم بیشتر فانتزی و عاشقانه میپسندم، یا دارک رومنس، ولی اگر کتابی میخوای که به درد زندگیت هم بخوره، البته روانشناسی هستن، نیمه ی تاریک وجود و ماندن در وضعیت آخر کتابهای خوبی هستن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب پس من نمیتونم کمک زیادی بهت کنم، خودم بیشتر فانتزی و عاشقانه میپسندم، یا دارک رومنس، ولی اگر کتاب ...

اتفاقا در حیطه ی روانشناسی هم دوست دارم کتاب بخونم 

چون رشتم روانشناسیه

بازم ممنون که وقت گذاشتی عزیزم♥️

چه موضوعی دارن؟

کیمیاگر: درمورد اینه که وقتی هدفی داریم تمام کائنات دست به دست هم میدن تا با به هدفمون برسیم (رمان هستش)

کتابخانه نیمه شب در مورد اینکه هیچ حسرت چیزی رو نخوریم (اینم رمان هستش )

جای خالی سلوچ: یه رمان درمورد خانواده ایرانی که مربوط به زمان ارباب و رعیتی ایران هستش ، که پدر خانواده سلوچ ترکشون می‌کنه و خانواده اش با سختی هایی رو برو میشن رو بیان میکنه

کیمیاگر: درمورد اینه که وقتی هدفی داریم تمام کائنات دست به دست هم میدن تا با به هدفمون برسیم (رمان ه ...

خیلی ممنون عزیزم

انشالله همشو میخونم☺️♥️