2777
2789
عنوان

خیلی حساسم رو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست

معمولا اونایی که از لحاظ قیافه  حس میکنن کمتر از شوهرشون اینجوری حساسیت دارن وگرنه نگاه کردن چیه ما زنا با چشم بند میریم تو خیابون؟

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
وای منم یجاهایی آدم یا خانم عجیب غریب می‌دیدم نشون میدادم😅😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من فرق نداره درو داف هرچی باشه نشون میدم دخترا یجوری شدن خودمم نگامیکنم چ برسه مردا🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ سالگی ببعد دیگه به کتفتم نمیشه اینچیزا چیزای مهمتری هست که باید تو بهش فکر کنی خودتو با این فکرای چرت که بدردت نمیخوره خسته نکن الان تو باید فقط بفکر پیشرفتو موفقیتت باشه شوهرو فلانو بهمانم برن کنار بابا ولشون کن بزار هرجور دوس دارن زندگی کنن

اره دخترام نگاش میکنن😑

چه این نگاه کنه چه اونا..چیزی کم‌ نمیشه ازش ..مطمئن باش تو روهم نگاه میکنن😂😂منم حساسم ولی نه خیابون رو گوشیش بیشتر 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

حالا فقط شوهرت نگاه میکنه یعنی دخترا نگاش نمیکنن..من وقتی خیابونم پشت سر شوهرم راه میرم‌یوقتا میبینم ...

من همسرم کراش داره همشششش دیوسک🤣

من همسرم کراش داره همشششش دیوسک🤣

حساس نیستی؟من مجردم ولی مثلا بابام فیلمی ببینه چشمش بخوره زنی داره میرقصه من بدم میاد دیگه خدا به شوهرم رحم کنه همش چشمم به گوشی هست برای بابام ببینم چی میبینه با اینکه اصلا توی این فاز ها نیست

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

حساس نیستی؟من مجردم ولی مثلا بابام فیلمی ببینه چشمش بخوره زنی داره میرقصه من بدم میاد دیگه خدا به شو ...

نبابااااا اصلا حساس نیستم 

اوایل چون تازگی داشت حساس بودم الان‌میبینم خودش پا نمیده میشناسمش 

بخدا یکی از کراشاشو ببینی پرات میریزه انقد خوشگل و دافههه🥲ولی مهم‌نیس برام🤣

نبابااااا اصلا حساس نیستم اوایل چون تازگی داشت حساس بودم الان‌میبینم خودش پا نمیده میشناسمش بخدا یکی ...

عجیبی ها 🤣من اینجوریم اگه طرفم تعریف یکی رو کنه حتی بگه اخلاقش خوبه دعوا میکنم و مطمئنم بخاطر این قضیه بعدا به مشکل میخورم 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

عجیبی ها 🤣من اینجوریم اگه طرفم تعریف یکی رو کنه حتی بگه اخلاقش خوبه دعوا میکنم و مطمئنم بخاطر این ق ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هرچی حساس تر شی خودت بیشتر اسیب رو میبینی من میگم اگه طرف تهش با ی نگا وامیره پس بزار بررره😂🫠