2777
2789

خیلی خوب بود🥲🥲🥲🥲

خونه که خونه نبود

قشنگ قصر بود

انقدر بزرگ بود ویو پذیراییش برج میلاد بود

ویو اتاق آخری میخورد به کوهای البزر😐

ارتفاع سقف 12 متر😩

(خدایا خودت برسون)🌝💸

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم قیمتش خیلی مناسب بود به نظرم🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دیروزم 280 میلیاردیشو دیدم😃ولی اون دیگه واقعا غیر معقول بود

چه خبره بابا خب اینو بده یه خونه بخر دیگه مگه هدف تو از خونه نخریدن این نیست که پولتو نمیخای بزاری راکد بمونه این رقم مگه تو منطقه یک تهران خونه نمیکنه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چه خبره بابا خب اینو بده یه خونه بخر دیگه مگه هدف تو از خونه نخریدن این نیست که پولتو نمیخای بزاری ر ...

ن خیلی جاها نمیکنه ،بعدم ادمایی که انقدر پولدارن طرز فکرشون باما خیلی فرق میکنه ،من اگه ۲۸۰ پول داشتم ۱۰ تا خونه جای معمولی میخریدم اجاره شو میخوردم😂😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چه خبره بابا خب اینو بده یه خونه بخر دیگه مگه هدف تو از خونه نخریدن این نیست که پولتو نمیخای بزاری ر ...

ببین عزیزم کسایی که میرن یه همچین خونه‌های اجاره میکنن قشنگ +2000 میلیارد ثروت دارن و کلی هم خونه دارن ولی نه خونه‌ای که به قشنگی اون خونه‌هایی باشه که این همه پول اجاره‌شه 

و خب خرید اون طور خونه‌هایییم حتما براشون سنگینه چون وقتی 280 میلیارد رهن یک سالشه خب قطعا +1000 میلیارد قیمت خریدش هست

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞