2777
2789
عنوان

دلیل تون واسه اومدن و موندن تو این سایت چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست
آفرین مهربون اولین بار یادته چجوری با وجود این سایت آشنا شدی؟

بله یادمه داشتم یه چیزی رو جستجو میکردم یهو یه تایپک از نی نی سایت هم اومد خوشم اومد از نظرا و عضو شدم ولی هیچ وقت خودم تایپک نزدم تا امسال که ماشین نامزدمو دزدیدن اون موقع واسه اولین بار شروع کردم 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یادمه داشتم یه چیزی رو جستجو میکردم یهو یه تایپک از نی نی سایت هم اومد خوشم اومد از نظرا و عضو ش ...

آخی. اخر پیداشد ماشینش؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

آخی. اخر پیداشد ماشینش؟

بله بعد یه هفته پیدا شد سیستم و ضبط و این جور چیزا رو بردن وسط جاده لاستیک ماشین در رفته بود از شدت سرعت زیادشون ماشین و ول کردن و خودشون رفتن 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

من آینده زنم ی نگاه کنه میفهمم چشع 🤣

امیدوارم بدتر گمراه نشده باشی برادر😂

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بله بعد یه هفته پیدا شد سیستم و ضبط و این جور چیزا رو بردن وسط جاده لاستیک ماشین در رفته بود از شدت ...

ای وای خدا رحم کرد بازم خداروشکر پیداشد... چ اسم قشنگی افرا🤩

امیدوارم بدتر گمراه نشده باشی برادر😂

ن هواسم هست 

ک تو چ‌تاپیکایی برم و کجا نرم 

ی پا پیشکسوتم اینا😂😂😂

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

ن هواسم هست ک تو چ‌تاپیکایی برم و کجا نرم ی پا پیشکسوتم اینا😂😂😂

آره از۹۷عضوی من از۴۰۰ اومدم