2777
2789

هتل ⬅️ هتل ما هتل پالاس بود ۵ ستاره  خیلی هتل لاکچری بود و کارکنانش معدب بودن و احترام زیادی قائل بودن 

صبحانه های گرمش خوب نبودن ولی صبحانه ی سردش عااالی بود 

تفریحاتش  تجربه من ✴️ از خود فرودگاه و اژانس های گردشگری  که بلیط میفروشن بلیط نخرید گرون تر درمیاد 

هر بلیطی که می خواید میرید همون جا که بلیط میفرشن همون لحظه تهیه کنید. تو همون هتلتونم یکی میاد که اینا تفریحات  میفروشه و راهنماییتون می کنن 

تفریحات زیادی هست تو کیش بستگی به سلیقتونه 

ما این تفریحات رو رفتیم و الان خوب و بدشو میگم 

غواصی با دلفین  اصلااا ارزش نداشت 

شهر بازی میکامال کیش.  اونم نسبت به پولی که میدی ارزش نداشت  

جنگ شبانه پازل شو کیش اکبر اقبالی. عااالی بود واقعا ارزش خرید داشت 

پاراسل ( تفریح آبی)   خوب بود و ارزش داشت 

شاتل. (تفریح ابی ) اینم خوب بود و ارزش داشت 

تله کابین  معمولی  بود 

اوشن پارک. پارک آبی کیش   خوب بود   این سرویس داشت تو سایتش نوشته از کجاها سرویس رفت و برگشت رایگان داره 

رستوران   ما دو جا رستوران رفتیم که تو نت در موردش خیلی تعریف شنیدیم 

📍دارچین  عااالی بود  همه چیش 

📍هشتگ  غذا معمولی رو به خوب   ولی گرون بود  ما دو تا پیتزا سفارش دادیم مواد توش کم بود ولی پنیر زیاااد داشت که باعث میشد خوب به نظر بیاد   مکانش تیره و تار و  برخورد کارکنان معمولی رو به گ ا و    مکانشم بو بد میداد  فضاش دوست نداشتم شبیه دعاخونه بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مرکز خریدم. پردیس ۲.  مرکز تجاری.  مروارید  خوب بودن 

و یه نکته ی مهم اینکه کیش اومدی فقط باید پول خرج کنی تا بهت خوش بگذره وگرنه معومولیه 

و قیمت غذاها و هر چیزی  دو تا ۳ برابر شهر خودتونه 

مثلا شهر ما یه پیتزای خوب ۵۰۰ تومنه. اونجا یه پیتزا ۹۰۰ تومن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

اینکه  دخترا همه ازادان از نظر پوشش 

با تاپ و شلوارکم دیدم اومدن  بیرون 

۹۰ درصد روسری رو که ندارن  

بعضیا هم واقعا شورشو در اوردن و فیها خالدونشونم میزارن بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش کلن چقدر خرج کردید

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

چند نفر بودید و کل هزینه ای که کردید چقد بودبا خرید و هتل و هواپیما

تو اف رفتیم  هتل ۵۰ درصد اف گرفتیم 

نفری ۳۰ تومن دراومد بدون خرید 

تو اف رفتیم هتل ۵۰ درصد اف گرفتیم نفری ۳۰ تومن دراومد بدون خرید

با خرید و همه تفریحات چقد شد تقریبا 

من برای عید میخوام برم

اولین باره

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

بچتونم ۳۰ تومن چند سالشه

بچه بیشترم شد  هزیتش 

اینو می خوام اونو میخوام خوراکی و اینا. ۵ تومن شهربازی رفت 😅

با خرید و همه تفریحات چقد شد تقریبا من برای عید میخوام برماولین باره

۳۰ تومن خرید کردم  تو اف ۴ تیکه بیشتر نشد 

۱۰۰ تومن خرج کردم 

عید گرون تره  خیییلی