2777
2789

اره بابا بزار رو شله پخش کن زیرش کم کن فقط روش برشته میشه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس کچاپ بزن رو خمیر بعد پنیر

موادش سلیقه ای من قارچ گوشت فلفل دلمه و ادویه اینا میریزم

به جای گوشی سوسیس و مرغم میتونی بریزی کلا مواد میانی همه چی میشه بخوای سبزیجات درست کنی ذرت و زیتونم بریز برای خوشبو شدن حتما اویشن بریز 

اره پختم والله خوب بود. توی تاپه خمیر درست کردم. و قارچ و چرخکرده رو که تفت داده بودم و پخته شده بود رو توش ریختم. و مثل پتزای توی فر همه مراحل تهیه پیتزا رو انجام دادم. و اخرش بعد اینکه پنیر رو ریختم روش یه قارچ رو نازک حلقه حلقه کردم و با فلفل دلمه ای رو هم نازک و در تابه رو با دم کنی پوشوندم گذاشتم بپزه اول زیر شعله کمی بالا بود تا تابه گرم بشه بعدش متوسط کردم پخت. خوشمزه بود

آره عزیزم پختم خوب شده ولی باید شعله پخش کن بزاری و پنیر روش طلایی نمیشه فقط باز میشه

توی کافه ها هم من هر جایی پتیزا خوردم پنیر طلایی نمیشه فقط تو فرهای خونگی پنیر طلایی میشه

شعله پخش کن ندارم فکر کردم روش خوب نمیپزه

نه روش برشته‌نمیشه اشنباه‌تایپی بود

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️