اره بابا بزار رو شله پخش کن زیرش کم کن فقط روش برشته میشه
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
اره پختم والله خوب بود. توی تاپه خمیر درست کردم. و قارچ و چرخکرده رو که تفت داده بودم و پخته شده بود رو توش ریختم. و مثل پتزای توی فر همه مراحل تهیه پیتزا رو انجام دادم. و اخرش بعد اینکه پنیر رو ریختم روش یه قارچ رو نازک حلقه حلقه کردم و با فلفل دلمه ای رو هم نازک و در تابه رو با دم کنی پوشوندم گذاشتم بپزه اول زیر شعله کمی بالا بود تا تابه گرم بشه بعدش متوسط کردم پخت. خوشمزه بود
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️