2777
2789
عنوان

دوست پسرم میاد محل کارم

620 بازدید | 41 پست

من هییی تاپیک میزنم پاک میشه چراا🤦🏻‍♀️

بچه ها پارتنرم خیلی مواقع میاد دنبالم یا مثلا برام خوراکی میاره میاد محل کارم 

بعد من با این مورد مشکلی ندارم ک چرا میاد 

مشکل من اینجاست ک توی محیط کار کمی جو مسمومه 

چند تا دختره  خر  اب  هستن اصلا دوست ندارم  اصلا رابطمون رو ببینن 

دست خودم نیست استرس میگیرم و بهم میریزم 

تمرکزمو از دست میدم و فکر بد میاد تو سرم

5 ساله تو رابطه هستم  هیز و هول و لاشی نیست اصلا کاملا بهش اعتماد دارم 

ولی از بس جامعه بد شدع هر روز ی داستان جدید میشنوم واقعاا عصبی میشم و میترسم 

چند بار خواستم بهش بگم ک داخل نیا گفتم ناراحت میشه و میگع چرا مثلا نباید برم داخل 

چیکار کنم؟ چجوری بگم ناراحت نشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دخترا هم رابطشون زیاد با تو فرق نداره ابجی 

همه در همین حدند فقط مال مردم بوداره مال ما فرق میکنه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بگو نامزدم تا پاک نشه!

دوست پسر غیر مجازه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

الان خورده میشی 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

نترس یوزارسیف رو نمیدزدن 💅

پارتنرت باید انقدر خوب باشه ک اگ جلوش شیک زدن رو برگردونه 

وگرنه بچه ک نیس بخوای از اينجا و اونجا محدودش کنی تا مبادا ندزدنش

الکی بگو رئیس اداره امون گیر داده سعی کن کم بیای

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

شاید فقط به ظاهر اعتماد داری بهش .چون بنظرم وقتی فکرت این باشه که ادم درستیه طرفت این شکای الکی نمیکنی .

البته یه دلیل دیگم که به نظرم میاد اینه که ممکنه خودتو کم ببینی فکر میکنی هر ننه قمری میتونه مخ دوست پسرتو بزنه