2777
2789
عنوان

توصیه های ماورایی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 35 پست
گوهرمعرفت تو ایتا؟ یا تونت سرچ کنم؟

تو ایتا 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی خوبن اینها؟

دفع هر شر و آفتی به اذن خداوند . سوره یاسین سوره عجیبیه و شرهای بزرگ رو دفع میکنه . و زیارت هر روز که در مفاتیح هست چند خطه و در اون روز هفته متوسل به امام یا امامان بزرگواری میشید که مهمون ایشون در اون روز هستید و از صاحبخانه به مهمان جز خیر نمیرسه 

دفع هر شر و آفتی به اذن خداوند . سوره یاسین سوره عجیبیه و شرهای بزرگ رو دفع میکنه . و زیارت هر روز ک ...

ممنون عزیزم. حاجت رواباشید. حتمامیخونم. وبه یادتون هستم به شرط لیاقت

❤️❤️

10سال.منتظرخداهستم.واقعاکاری ازدستم نمیاد

🤥

خدا باعث و بانیشا لعنت کنه 

توکلت به خدا باشه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ممنون عزیزم. حاجت رواباشید. حتمامیخونم. وبه یادتون هستم به شرط لیاقت

زنده باشید حاجت روا باشید . سال ها بدشانسی های عجیبی بهمون رو میکرد و اینو از یک روحانی در صحن حرم امام زاده بزرگواری سوال کردم که اگر فقط یک کار بخوام انجام بدم برای دفع شر راهش چیه و ایشون سوره یاسین را گفتند و در عین ناباوری و بدون اعتقاد خاصی خوندم ولی با مداومت از روی کنجکاوی ... و شرهای خیلی بدی ب اذن خدا دفع شد که اصلا در حالت طبیعی ممکن نبود

زنده باشید حاجت روا باشید . سال ها بدشانسی های عجیبی بهمون رو میکرد و اینو از یک روحانی در صحن حرم ا ...

خداراشکر عزیزم که دلتون اروم گرفت. من دلم اروم نمیگیره. خانواده شوهرم خیلی بهم تهمت زدن وابروم رابردن وبی عزتم کردن. زندگیم راازم گرفتن. ازخونه خودم بیرونم کردن. و...... صدهابلاییی که سرم اوردن. میسپارم به خدا. انشالله بااین سوره یاسین که فرمودید انجام بدم واروم بگیرم. 🌹🌹🙏

❤️❤️

🤥خدا باعث و بانیشا لعنت کنه توکلت به خدا باشه

اره امیدم به خداست برای همین تودوراهی گیرکردم که برم زیارت حسین جانم یا بمونم وتلاش کنم به بارداری. بازم هرجور مصلحت خداست

❤️❤️

خداراشکر عزیزم که دلتون اروم گرفت. من دلم اروم نمیگیره. خانواده شوهرم خیلی بهم تهمت زدن وابروم رابرد ...

خدا به دل و زندگیت صبر برکت ارامش بده ... وقتی سختی بیش از حد برات پیشمیاد حتما منتظر خیر عظیمی هم باش چون این سختی مقدمه اماده سازی روحت برای اون خوشبختی ایندته فقط صبر کن و بخدا اعتماد کن بسپار بخودش و بعد از هر نماز واجب یک ایه معروف ایت الکرسی را بخون . برای رزق و روزی هم سوره واقعه عجیبه 

یعنی این دلسرد شدنم از بچه دارشدن هم کارطلسمه؟

طلسم کارش دلسرد کردنه 

وقتی ادما سرد کنن یعنی افسردگی یعنی کاری که باید بکنی ولی نمیتونی دستا پات بستس 

ببین من این کانالا بهت معرفی میکنم تو ایتا 

پرسش وپاسخ هم داره 

میتونی سوال کنی 

ببین اینا سوالهای که ازش پرسیدن 

خدا به دل و زندگیت صبر برکت ارامش بده ... وقتی سختی بیش از حد برات پیشمیاد حتما منتظر خیر عظیمی هم ب ...

توکل به خدا. چشم حتما انجام میدم. خدا خودش کمک کنه بهمون. یه دنیا ممنون ازلطفتون حاجت روابشید الهی🌹🙏🌹🌹

❤️❤️

طلسم کارش دلسرد کردنه وقتی ادما سرد کنن یعنی افسردگی یعنی کاری که باید بکنی ولی نمیتونی دستا پات بست ...

حتما عصومیشم برام دعا کنید دلتون پاکه. یه دنیاممنون ازلطف وخوبی که درحقم کردید. حاجت رواباشید الهی🌹🙏

❤️❤️

وای دقیقا. 

من تو اتاقم خوب به دلیل رطوبت سوسک زیاده و برام کلا عادیه و اصلام دیگه ازش نمیترسم حتی اگه مثلا بالا دستم باشه. 

اتاقم تو حیاطمونه، دقیقا تو کف حیاطه یعنی درو باز کنی وارد حیاط شدی. 

جالب اینجاست من هرر وقتتت به اهل بیت توهین میکردم و هر وقتت مثلا بهشون چیزای بد میگفتم یک موش بزرگ مستقیم میومد تو اتاقم. اصلا سابقه نداره 

درسته خونمون موش داره ولی اتاق من یک پرده زدم  و معمولا چون روشنه لامپ هست موش نمیاد چون میره تو جاهای تاریک مثلل انباری خونمون 

و من پشمام ریخته بود دیگه لال شدم و موشو که دیدم فقط جیغ کشیدم، خودم انگار متوجه شدم که به خاطر حرفام بود 

یکبار دیگه هم که توهین کردم به وجودد پاک اون بزرگواران، دقیقا شب که خواب بودم یهو ساعت 2 و3 انگار بود،بلند شدم دیدم یک عنبکبوت گندههه رو سرمهه ببیننن اصلاااا  باورممم نمیشددد ،من به صورت ناخودگاه گفتم من غلط کردم 😑😑و انقدر ترسیدم که رفتم زیر پتو، و هیچ وقت چنین عنکبوتی ندیده بودم. 

حتی یکبار دیگه ام (این توهین مربوط به یک اتفاقی بود که تو زندگیم افتاد و من انتظار نابیجا از این بزرگوارا داشتم، دلم میخواست بدون تلاشم با معجزه این بزرگواران به مقصد برسم و این قضیه برای الانا نیست.)

یکبار دیگه ام من رو میز بودم دیدم یهو یک عنکبوت اومده، خیلی کوچیک و مشکی اما خدا شاهده انگار داشت به من میخندید،و جالب اینجا بود که اصلا نمیرفت، چشماشم سفید بودو کل بدنش مشکی، من که برگام ریخته بود، اومدم عکس بگیرم دیدم داره میره