2777
2789
عنوان

یعنی میشه سید برگرده یعنی میشه برسم به عشقم حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 42 پست
یعنی چی

یعنی سید انقدر لاشی هست که بلده کارشو دخترجون داره بازی روانی راه میندازه بیفتی دنبالش تو هم با فراموش کردنش و رفتن پی زندگیت بازی رو چپ کن

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

خودمم نمیدونم دقیقا چرا کلا مودی بود بهم گفتم میخوام تنها باشم و برو یه بحث کرد بعدشم دیگه جواب پیام ...

خب مثل اینکه از اول دنبال بهونه بوده نمیدونم تو هم باید اونو درک کنی شاید یک دلیلی یک مشکلی داره ازش پرسیدی؟سعی کن بهش فکر نکنی بزار خودش برگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی سید انقدر لاشی هست که بلده کارشو دخترجون داره بازی روانی راه میندازه بیفتی دنبالش تو هم با فرام ...

اینسری خودمم صبرم تمام شده بود از کاراش اکانت اینستامو دی اکتیو کردم گفتم یه مدت نباشم 

خب مثل اینکه از اول دنبال بهونه بوده نمیدونم تو هم باید اونو درک کنی شاید یک دلیلی یک مشکلی داره ازش ...

کلا خودش خیلی ادم کاریه کل روز درگیر کار بود میگفت نمیتونم زیاد در دسترس باشم و فلان حرف از اینده و رابطه جدی باهام میزد ولی تو عمل هیچ بود دلیل رفتاراشم میپرسیدم جوابمو نمیداد

اینسری خودمم صبرم تمام شده بود از کاراش اکانت اینستامو دی اکتیو کردم گفتم یه مدت نباشم

بابا بیخیالش شو جدی میگم 

همه چیتو از دسترس خارج کن 

همه چی اونم پاک کن از گوشیت

ی مدت سرتو گرم کن

قول میدم یادت میره بعد انقدر کیس خوب هست غصه سیدو نخور 

مردباید سرش ب تنش بیرزه 

کسی که مردونگی نداره رک بهت بگه میخوادت یانه چه ارزشی داره 

حیف فکرت نیست مشغول اون کنی ؟

بابا بیخیالش شو جدی میگم همه چیتو از دسترس خارج کن همه چی اونم پاک کن از گوشیتی مدت سرتو گرم کنقول م ...

۸ ساله دوسش دارم و هر روز دارم بهش فکر میکنم خودمم نمیدونم چرا اینقدر این ادم رو دوست دارم واقعا به همین راحتیا نیست کسی درکم نمیکنه😞

۸ ساله دوسش دارم و هر روز دارم بهش فکر میکنم خودمم نمیدونم چرا اینقدر این ادم رو دوست دارم واقعا به ...

ببین ادم وقتی ی چیزیو خیلی جدی بگیره جدی میشه براش 

اصلا ب اینکه ۸سال دوسش داری فکر نکن 

تصمیم بگیر فراموشش کنی و سفت پاش وایستا اولش سخته بعد راحت یادت میره 

ایندت مهم تره 

ببین ادم وقتی ی چیزیو خیلی جدی بگیره جدی میشه براش اصلا ب اینکه ۸سال دوسش داری فکر نکن تصمیم بگیر فر ...

خودش که تو زندگیم نیست ارتباطی هم باهاش ندارم فقط خاطراتشه که مرور میشه تو ذهنم

کلا خودش خیلی ادم کاریه کل روز درگیر کار بود میگفت نمیتونم زیاد در دسترس باشم و فلان حرف از اینده و ...

احساس میکنم نفر سوم تو رابطتون هست شاید سرش بایکی دیگه گرمه میخواد تورو دک کنه 

احساس میکنم نفر سوم تو رابطتون هست شاید سرش بایکی دیگه گرمه میخواد تورو دک کنه

نمیدونم والله چندین بار ازش پرسیدم میگفت خدایی با کسی جز خودت نیستم از قسم خوردن بدش میاد ولی قسمش دادم راستشو بگه