2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 61 پست
من الان ناراحت نیستم گفتم یکبار نظر بقیه رو بپرسم گره ذهنم باز بشه شاید من اشتباه میکنم.اوایل خیلی غ ...

حالا خونه خوبه؟؟؟اگه خوب نیس سهم بفروش به خواهرشوهرت یه جا دیگه بخر

من الان ناراحت نیستم گفتم یکبار نظر بقیه رو بپرسم گره ذهنم باز بشه شاید من اشتباه میکنم.اوایل خیلی غ ...

و ی نکته مهم تر .

حرف تا عمل خیلی فاصله داره 

همین ک ادم رو شناختی هودش کلی ارزش داره

لطفا لایک نکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سطح هورمونات بالاست .آرامش و غذای خوب و کتاب و فیلم و ورزش سبک با اجازه پزشکت داشته باش .افکار ...

قضیه مال قبله 

دوست داشتم یبار اینجا مطرح کنم دیدگاه بقیه رو بدونم.

شاید دلم صاف شد

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.من بدتر باهام کردن .مال منو و شوهرم رو بالا کشیدن الان خودشون نشستن تو خونه ای که مال منه و یه عمر ...

ای وای خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قضیه مال قبله دوست داشتم یبار اینجا مطرح کنم دیدگاه بقیه رو بدونم.شاید دلم صاف شد

دلت رو صاف کن عزیز 

خودت با خودت کنار بیا .

کنار نیای خودت اذیت میشی .

و مطمعن باش کنار نیا ده ساله دیگه هم یادت بیافته عذاب میکشی

لطفا لایک نکنید .

چون پول ما کافی نبود و پدرم شرط کردن برای ازدواج و اونا پذیرفتن.مشکل من اینه احساس میکنم بهم زرنگی ک ...

میدونم ناراحتی .ولی خیلی بیشتر از پولتون خونه به نامتون کردن.خالا شرط ازدواج شما یچیز دیگه بوده .بهتره باپدرتون مشورت کنین .بالاخره بزرگترها اینجور مواقع بهتر میتونن پیگیری کنن .تجربه شون بیشتره .ولی اگه من بودم چون خونه کامل به اسم نیست جهاز کمتر میبردم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خیلی سخته تمام ماحصل کل کارکردم از نوجوانی تا الان یعنی ۱۷ سال سرمایه کار و تلاشم رو اونا تصاحب کردن ...

چقدر عاقلی.

البته من گاهی دچار غلبه احساسی میشم😂 وگرنه منطقم دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خیلی سخت هم فرارتره انگاری اون ۱۷ سال ک کار کردم رفت ب باد فنا الان اونقدر رو خودم کار کردم ک میگ ...

واقعا هم همینه وقتی نمیتونی درستش کنی دیگه عمر و سلامتی هم نباید پاش بذاری

اشتباه رو من میکنم که این مسئله فاسد رو از خودم دور نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر عاقلی.البته من گاهی دچار غلبه احساسی میشم😂 وگرنه منطقم دارم

دورت بگردم نه مجبورم برای ارامش خودم و همسرم چ میشه کرد.

ولی به عدالت خدا عجیییب ابمان دارم هر جا دلم رو شکستن و یا مالم رو بالا کشیدن عذاااااب کشیدن و ضرر دادن هاشون رو دارم میبینم 

لطفا لایک نکنید .

دورت بگردم نه مجبورم برای ارامش خودم و همسرم چ میشه کرد.ولی به عدالت خدا عجیییب ابمان دارم هر جا دلم ...

بله صد در صد خدا جای حق نشسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا هم همینه وقتی نمیتونی درستش کنی دیگه عمر و سلامتی هم نباید پاش بذاریاشتباه رو من میکنم که این ...

اره بابا 

بیخبال 

نی نی رو بچسب

قران بخوان .

فیلم ببین 

خوشمزه جات بخور 

گور پدر مال دنیا😘

لطفا لایک نکنید .

اره بابا بیخبال نی نی رو بچسبقران بخوان .فیلم ببین خوشمزه جات بخور گور پدر مال دنیا😘

عزیزم 😍 ممنونم که اومدی تاپیکم

انرژیت خیلی خوب بود 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40