2777
2789
عنوان

یه دختر ه محل کارم هست همش تو نخ منه

189 بازدید | 13 پست

دختره شاید 15 سال از من کوچیکتره ولی همششش تو نخ منه ببینه من چکار میکنم 

یا موقع ناهار و صبحانه به بقیه تعارف می‌کنه غذاش یا صبحانشو به من نه 

با بقیه صحبت می‌کنه با من نه( حالا برام مهم نیست) ویا من صحبت کنم محل نمی‌ذاره 

مثلاً لیوان همکارم  چند روز نبود گمش کرده بود امروز پیداش کرد گفتم عه پیداش کردی کجا بود؟ 

یهو این دختر گفت تو کوچهمنم محلش نذاشتم

وا

مریضه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ، مثل دیوونه ها آخه نه منو تا حالا دیده نه می‌شناسه به خدا منم با همه هم مهربونم وظایف کاریمم قش ...

یه سریا کلا تو ماتحت نمیرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید ۲۰ یا ۲۱ منم تا حالا رو حساب بچگیش گذاشتم ولی دیگه خیلی داره رو مخم می‌ره الان نزدیک یک‌ماهه من ...

عیب نداره تو هم تحویلش نگیر و کاراش برات مهم نباشه 

کلا بعضیا با آدم لج هستن بی دلیل 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول