2777
2789
عنوان

خسته ام

36 بازدید | 5 پست

بچه من الان نزدیک ۷ ماهش مادرشوهرم نیومده دیدنش شهر دیگه اس با ماشین ۷ ساعت اینا راهه،مثلا نوشه اولین بچه ماست 

حالا شوهرم هی تصویری میگیره با مادرش حرف میزنه بچمو نشون میده واقعا ناراحتم بدم میاد ازشون ،مادرشوهرم حقوق داره میتونست یه هواپیما سواره بیاد دیرن نوه اش 

خانم نشسته من برم دیدنش

توقع شماست !

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع چیه وظیفشه

اون به همین تصویری بسنده میکنه و زیادم میدونه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چه عجیب. بنظرتون چرا هیجانی برا دیدن نوش نداره؟حتی اگه راهش دور باشه بازم دیدن نوه یه تولد دوبارس برا منم واقعا عحیبه که نیومده. حداقلش شما زایمان داشتین بعد برا عیادت هم شده بنظرم اومدنشون کاملا توجیه پذیره. خانمایی که میگن توقعت بالاس این اصلا بحث توقع نیست بحث اینه که چرا نیومدن. دلیل نیومدنه رو واقعا منم خیلی کنجکاوم بدونم