_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 عنوان ختم زیارت عاشورا هدیه ب شهید صفری سوره یاسین هدیه ب امام جواد 553 بازدید | 104 پست هر کدوم ۴۰مرتبه هست کلاهر تعداد برمیدارید اعلام کنیدزمان براش تعیین نشده هر موقع تونستید بخونید اشکال نداردالهی اول خودتون حاجت روا بشیدممنون میشم دوستانتون هم صدا بزنید توی تاپیک🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹 میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏 1404/07/17 | 08:15 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16923 دقیقا کدوم شهید صفری هستن؟ همون که تازه ازدواج کرده بود اما تا سالها مفقودالاثر بود؟
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 دقیقا کدوم شهید صفری هستن؟ همون که تازه ازدواج کرده بود اما تا سالها مفقودالاثر بود؟ شهید نوید صفری میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16923 شهید نوید صفری اون شهیدی که من میگم گیلانی هست سال ۶۰ شهید شده،الان بعد از سالها مزارش تو بهشت زهرا پیدا شد زنش اومد سر مزارش کلی درد و دل کرداما فکر کنم شما شهید مدافع حرم رو میگی مال جدیدها هست شهادتش
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 اون شهیدی که من میگم گیلانی هست سال ۶۰ شهید شده،الان بعد از سالها مزارش تو بهشت زهرا پیدا شد زنش اوم ... بله میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 سلام عزیزم ممنون میشم دوستان رو صدا بزنید کمک کنند@اعتصامی میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام؟ زیارت عاشورا معمولی خونده بشه میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
گمنام__ عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 158 زیارت عاشورا معمولی خونده بشه من یه دونه میخونم دعا کنید برام، ممنون
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 من یه دونه میخونم دعا کنید برام، ممنون الهی حاجت روا بشی ممنونم میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 سلام ممنون میشم اگه میتونید شرکت کنید تعداد بگیدالهی اول خودتون حاجت روا بشید@ظهور313 میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏
_maleka_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3119 ۲تامیخونم دعاکن برام دانشگاه قبول شم حاجت روا باشید الهی۲مرتبه زیارت عاشورا؟ میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏