2777
2789

کل دیشب اشک ریختم از درررد

تا بحال تو زندگیم هیچ دردی بالاتر از این نبوده

چکار کنم 😭😭😭😭😭

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

کپسول سلکوکسیب 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دستت؟

راست

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

کپسول سلکوکسیب

میخرم ممنون

میخرم ممنون

خواهش عزیزم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کرم یا روغن زیتون بزن خوب میشه

زدم نشد عزیزم

حوله گرمم گذاشتم

دیدی ؟ الکی دست و گردن درد میگیره . نمبدونم تو آردها چیزی میریزن ؟ تو آب خوردن چیزی میزنن ؟ چرا ما ا ...

وای وای واقعا؟؟ 

درنهایت چطوری خوب،شدی؟؟؟

عصبیه عزیزم

این همه زود خوب نمیشه که

وای دیشب تا صبح گریه کردم اه و ناله و روزه خونی😭😭😭

برو دکتر با یه آمپول ساده خوب میشی

واقعا امپول این مدلی هم وجود داره؟

برو زیر دوش آب گرم ۱۰ دقیقه ماساژ بده خوب میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم