2777
2789

من خوردم پارسال ازمون دادم

یه دختر دارم

امتیازش با شوهرم شد ۱۶ 

پارسال ۸ بود

خب منی که شوهر. دارم بچه. دارم فقط میتونم شب ها تاصبح بخونم 

ولی کسی مجرد هست دستش خیلی بازتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میگرن دارم با اون حال بد و تهوع و حساسیت به نور چرا به من این امتیازو نمیدن!؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

تا یه جایی باهات موافقم 

ولی مورد داشتیم پارسال 3 تا بچه داشت ، 5 ساله ،3ساله ، خودش هم 7 ماهه باردار بود

خب چه جوری میخواد بیاد کلاس این خانم؟

فقط سهمیه کار کردن 1 نفر رو با خودخواهی سوزوند 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منم میگرن دارم با اون حال بد و تهوع و حساسیت به نور چرا به من این امتیازو نمیدن!؟

مشکل های دیگرو همه دارن

من پارسال بخاطر مادرم ۳ روز از صبح تا شب نبودم

مادرم کما بود من مصاحبه باید میرفتم

قبول کن نا حقی

با اینکه من خودم متاهلم و بچه دارم 

در ضمن نمره سابقه تدریس از همه بیشتر بود

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ی نفر مادر ندارن بچه اول هم باید درس بخونه هم مادر خواهر برادراش باشه اونم کارش سخته 

همه که مثل رتبه یک امسال نیستند انقد بعضیا مشکلات دارند 

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

وقتی کسی سواد نداشته باشه 16نمره و8نمره به جایی نمیرسه. اونیم که درسخونه برفرض رقیبش یه بچه داشته باشه نمیتونه ازش جلو بزنه. اینا همش بهونس. 

ولی خب امتیاز سابقه که درصدی بودو یه دفعه 200نمره اضافه میکرد بله. که اونم سابقه دارا میگن حقمونه. 

درکل امتیاز تاهل و فرزند بسیار ناچیزه