2777
2789
عنوان

من قرص اعصاب مصرف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 59 پست

عزیزم شما اگر بیماری اعصاب دارید باید طرف مقابلتون را در جریان بگذارید و اگر مشکلتون در گذشته بوده ممکنه در مواقع بحرانی زندگی یا بارداری برگرده. نگفتن این حرف ظلم در حق طرف مقابله. به وجدانتون رجوع کنید. 

بخصوص اینکه بستری هم شدی و این یعنی مشکلت حاد بوده. این خیانتو نکنید لطفا. 

موارد اینچنینی اطرافم دیدم و واقعا طرف شما زندگیش تباه میشه. ازدواج به چه قیمتی؟ با شخصی ازدواج کنید که شرایط روحی مشابه خودتون داره یا باعلم به این بیماری شما را انتخاب کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون هیچی اگرم بگی و ادامه دار شه تو دعوا و بحث سواستفاده میشه که تو عصبی هستی نرمال نیستی مشکل داری

بنظرم اگه موضوع منتفی شده و رفته، بیان کردن اون به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه بقول خودتون یه وقتی، منت بذاره و سرتون بکوبه که شما فلان و بهمان. ولی اگه فکر میکنین یه جایی و یه زمونی، این پرونده که به هر حال جایی ثبت شده، رو میشه بنظرم جسته و گریخته، یه چیزایی سرهم بکن و بگو. مثلا بگی من حساسم و فلان یه بار یه اتفاقی افتاد کارم به دکتر کشید و رفتم بیمارستان و دکتر بر ام دارو داد و...  

آره متوجهم. داروهات رو قطع نکن

مرتب مصرف میکنم اما خب این هست که گاهی افسرده باشم و گاهی انرژی غیر عادی 

مثلا انرژیک بالاست میگم میرم سرکار 

افسرده میشم نمیرم

مرتب مصرف میکنم اما خب این هست که گاهی افسرده باشم و گاهی انرژی غیر عادی مثلا انرژیک بالاست میگم میر ...

میفهمم 😔😔 خیلی متاسفم. منم افسردگی ژنتیکی دارم و کنترلش بعضی روزا واقعا غیرممکنه . گاهی سه روز تو تختم میمونم چون واااقعا توان بیرون رفتن از خونه را ندارم .

به همسرم گفتم از روز اول و خدارو شکر اون کلا آدم صبور و بیخیالیه و با هم کنار اومدیم

عزیزم شما اگر بیماری اعصاب دارید باید طرف مقابلتون را در جریان بگذارید و اگر مشکلتون در گذشته بوده م ...

کاملا فرمایشتون متینه 

اما از یه موضوعی میترسم 

اینو بگم اگه مخالفت کنه که خوشحال میشم چون متوجه میشم اگه ازدواج میکردم و بعدش تو زندگی این موضوع رو میزد تو سرم چی ؟ اگه در دعواهای زناشویی سواستفاده میکرد چی؟

مثلا برای من گفتم این جمله که تو عصبانی هستی 

بد تر عصبانیم می‌کنه 

متوجهید؟

چون من منعطفم 

وقتی اینو میگن یعنی میخوان حق منو ضایع کنن به خاطر سابقه رفتارم 

آخه خب موضوع همینه که من رو عصبانیتام کنترل ندارم مخصوصا وقتی روحیم بد باشه مثلا وسایل قیمتی شکوندم ...

بهش بگین موضوع دوقطبی بودن رو عزیزم دیگه خیانت دیدن و اینها زیاد مهم نیست تموم شده رفته ولی مورد اولو مهمه که بگین

بنظرم اگه موضوع منتفی شده و رفته، بیان کردن اون به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه بقول خودتون یه وقتی، من ...

بله قابل پیگیری من بستری بودم 

من فقط میترسم که بر علیه من استفاده بشه این موضوع 

وگرنه اگه بگم و از ازدواج منصرف شه آنقدری ناراحت نمیشم که تو زندگی به روم بیاره

بهش بگین موضوع دوقطبی بودن رو عزیزم دیگه خیانت دیدن و اینها زیاد مهم نیست تموم شده رفته ولی مورد اول ...

دوقطبی بودنم رو میگم چون باید دارو مصرف کنم 

ولی اعصاب رو نمی‌گم احتمالا

دوقطبی بودنم رو میگم چون باید دارو مصرف کنم ولی اعصاب رو نمی‌گم احتمالا

وقتی دارو مصرف می‌کنین بازم مشکل دارین ؟یعنی با دارو کنترل نمیشه؟بعدم از اول اینجوری بودین یا یدفه اعصابتون مشکل پیدا کرد؟

یه چیز هم اینه عزیزم اگه واقعیت حال حاضرو بهش بگین کهمثلا دارو میخورین و.... امکان داره پا پس بکشه. بنظرم شما در حال حاضر هم باید خودتون رو آماده بکنید برا هر حرفی شنیدن و خودتون رو نبازین.