2777
2789
عنوان

من قرص اعصاب مصرف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 59 پست
مشکلت چی بود عزیزممنم میخوام قرص اعصاب بخورم بنظرت اروم میشم؟

عزیزم گفتنش یکم برام سخته 

درس و کار و زندگیم رفت رو هوا 

خیانت دیدم رفیقم و عشقم باهم ازدواج کردند 

دوقطبی بودم 

عصبی بودم 

روحم داغووووون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همین مصرف قرص اعصاب و بستری شدن رو بعدا اگه متوجه بشه میتونه قانونا ثابت کنه که فریبش دادی در ازدواج و باهاش صادق نبودی . حالا نمیخواد همون جلسه های اول بگی ولی حتما حتما قبل از عقد باید بگی 

نوه خاله من یکسال بعد از ازدواجش متوجه شد زنش قرص اعصاب مصرف میکنه و بخاطر دو قطبی بودن شدید بستری شده بوده . قانون هم حق رو بهش داد و از زنش جدا شد

من هنوزم داروی اعصاب مصرف میکنم

ولی الان

تاجایی ک من میدونم مشکلی نداری

ولی قطع دارو فقط با نظر پزشکت باید انجام بشه

چی میخوری دارو

ریسپریدون؟یا ارتان میخوری

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
ببین همین مصرف قرص اعصاب و بستری شدن رو بعدا اگه متوجه بشه میتونه قانونا ثابت کنه که فریبش دادی در ا ...

منم به خاطر دو قطبی بودن شدید 

وقتی که در فازهای مانیک و افسردگی بودم بستری شدم

ببین همین مصرف قرص اعصاب و بستری شدن رو بعدا اگه متوجه بشه میتونه قانونا ثابت کنه که فریبش دادی در ا ...

👍

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

میشه از اون اشناتون بیشتر بگی 

چه اتفاقی افتاده بود که همسرش فهمیده بود 

حس بدی بهم دست داد استرس گرفتم

منم به خاطر دو قطبی بودن شدید وقتی که در فازهای مانیک و افسردگی بودم بستری شدم

انشالله که حالت همیشه خوب باشه عزیزم. هیچکس دیگه این روزا روان و اعصاب سالمی براش نمونده فکر نکن یه چیز خجالت آوره برات بستری بودنت در گذشته . فقط با اعتماد به نفس کامل رفتار کن و تو موقعیت هایی که فکر میکنی کنترل عصابنیتت رو جلوش از دست میدی بحث نکن 

من باید اول شخصیت طرف مقابلم و ظرفیتش رو ارزیابی کنم بعد ببینم میگم یا نه

حالا نمی‌خواد همون جلسه اول خواستگاری این چیزا رو بگین بهتره اگر شناختی از هم ندارین یه مدت برای آشنایی بذارین بعد اگر دوطرف راضی بودین تصمیم به ازدواج بگیرین بعدم عزیزم این روزا همه مشکل دارن اکثرا هم یا قرص اعصاب میخورن یا نیاز به خوردنش دارن چیز آنچنان بزرگی نیست اینقدر روش تمرکز کنین بنظرم شناخت همدیگه مهمتره  

انشالله که حالت همیشه خوب باشه عزیزم. هیچکس دیگه این روزا روان و اعصاب سالمی براش نمونده فکر نکن یه ...

آخه خب موضوع همینه که من رو عصبانیتام کنترل ندارم 

مخصوصا وقتی روحیم بد باشه 

مثلا وسایل قیمتی شکوندم وقتی حالم بد بوده که هنوزم که هنوزه نتونستم بخرم 

مثلا یهو از گروهای کاری و درسی لفت میدم میگم دیگه نمیرم 

هرچی که به ذهنم برسه به طرف میگم 

شدید لج میکنم وای که چقدر لجبازم 

میشه از اون اشناتون بیشتر بگی چه اتفاقی افتاده بود که همسرش فهمیده بود حس بدی بهم دست داد استرس گرفت ...

نه استرس نگیر . پسره خیلی اتفاقی با یکی اقوام دختره همکار میشن. از اون شنیده بود که دختره مشکلش چی بوده . شوکه شده . اومده به مادرش گفته رو رفتاراش دقیق شدن و داروهاش که قایمکی میخورده پیدا میکنن. میگفت اگه از اول بهم گفته بود خودم کنار میومدم با قضیه ولی اینکه منو خر فرض کرده و فریبم داده برام سخته و کنار نمیام 

نه استرس نگیر . پسره خیلی اتفاقی با یکی اقوام دختره همکار میشن. از اون شنیده بود که دختره مشکلش چی ب ...

من چون داروی اعصاب مصرف میکنم باید بگم که دارو مصرف میکنم قایمکی نمیتونم

حالا نمی‌خواد همون جلسه اول خواستگاری این چیزا رو بگین بهتره اگر شناختی از هم ندارین یه مدت برای آشن ...

قبل از بله برون میگم 

ولی برای من عصای خوردی جزی نیست 

معذرت می‌خوام که میگم 

من قاطیم🤣 

دیدی میگن طرف با خودشم بهره دعوا داره 

(چقدر خودمو تخریب کردم!)