2777
2789
عنوان

من قرص اعصاب مصرف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 59 پست
وقتی دارو مصرف می‌کنین بازم مشکل دارین ؟یعنی با دارو کنترل نمیشه؟بعدم از اول اینجوری بودین یا یدفه ا ...

با دارو کنترل میشه 

ولی لجبازیم نه مثلا یهو حرصم بگیره جمع شدنی نیست 

ولی می‌خوام عوض شم 

یه چیز هم اینه عزیزم اگه واقعیت حال حاضرو بهش بگین کهمثلا دارو میخورین و.... امکان داره پا پس بکشه. ...

پاپس بکشه مهم نیست برام ...

من بابت همین مشکلم خیانت دیدم 

الانم دیگه چیزی برام فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر بیان کنی و پذیرفت دیگه به اون جاها فکرنکن. 

اینکه بعدها چی میشه در تمام زندگیا غیرقابل پیش بینی هست. ممکنه به هردلیلی زنوشوهر یه عیبو تو روی هم بیارن. 

چون شما عاقلی پنهانکاری هم اذیتت خواهد کرد. 

عزیزم اگر بیان کنی و پذیرفت دیگه به اون جاها فکرنکن. اینکه بعدها چی میشه در تمام زندگیا غیرقابل پیش ...

اگرم بیان کنم امکان مخالفت خانواده هست 

پس حتما بیان میکنم

بله قابل پیگیری من بستری بودم من فقط میترسم که بر علیه من استفاده بشه این موضوع وگرنه اگه بگم و از ا ...

عزیزم اکه واقع بین باشیم مشخصه یه موردی باشه یه حرفی بشه این انگ رو به هر انسانی میچسبونن حالا طرف حتی تا حالا روی قرص اعصاب ندیده یه برچسبی میزنن حالا بماند که کسی بگه مصرف میکردم. اینچنین انسان هایی که دل بزرگی داشته باشن و گذشته آدم رو به سرش نکوبن خیلی کمه. نظرم اینه شما بعد این سعی بکنید به هر حرفی که از دهن کسی در میاد واکنش ندید منظور ناراحت نشید والا بیرون باشین تو اجتماع . از صبح تا شب، این حرفا از طرف ادما بخصوص وقتی حرف منطقی کم میارن، گفته میشه نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟. 

با دارو کنترل میشه ولی لجبازیم نه مثلا یهو حرصم بگیره جمع شدنی نیست ولی می‌خوام عوض شم

تلقین خیلی بدتره همین که میگی قاطیم نمی‌ذاره آدم بهتر بشه خودت باید کمک خودت کنی اول بپذیری بدون خجالت بعدم رو خودت کار کنی در کنارش قرصم بخوری مطمئنن خیلی بهتر میشی هی بگی من لجبازم و فلان فایده نداره رو خودت عمقی دقیق شو ببین واقعا این صفات و داری یا نه خودت یا اطرافیان برچسب می‌زنین تو هم باورت شده بعدم ساختش نکن اگر میتونی و علمشو داری خودت رو بهتر شدن خودت کار کن اگر نه با یه روانشناس جلسه بذار صحبت کن بهت راهکار بده 

عزیزم اکه واقع بین باشیم مشخصه یه موردی باشه یه حرفی بشه این انگ رو به هر انسانی میچسبونن حالا طرف ح ...

بله عزیزم اینکه من از این به بعد سعی کنم همیشه رعایت کنم بالاخره تاثیر گذار خواهد بود اینکه این موردمدبشنوم دیگه ناراحت نمیشم دیگه چکار کنم هرکسی یه ایرادی داره ایراده منم اینه اما واقعا نقطه ضعفمه چون به خاطر این موضوع بهم خیانت شده

به خاطر همین بهم میریزم وگرنه بله در ادبیات عامیانه به کسی بگند عصبی ناراحت نمیشه ولی واسه منی که پارتنرم جذب مهربونیت دوستم شده واقعا اذیت کنندس

تلقین خیلی بدتره همین که میگی قاطیم نمی‌ذاره آدم بهتر بشه خودت باید کمک خودت کنی اول بپذیری بدون خجا ...

قبول دارم تا حد زیادیش القای بقیه س ولی خب منم همچین مهربون نیستم واگه هستم کار میکنم چون خب بعضی وقتا یه سری موضوعات حرصمو درمیاره 

ولی اصل موضوع اینه که من می‌خوام رو خودم کار کنم که این مورد درست بشه

قبول دارم تا حد زیادیش القای بقیه س ولی خب منم همچین مهربون نیستم واگه هستم کار میکنم چون خب بعضی وق ...

نذار برچسب زدن بقیه باعث بشه تو باورت بشه خیلی چیزا،یه مدت بستری بودی ممکنه خیلی صفات و بهت بچسبونن تو هم قبول کنی باور کنی اینی و دیگه تلاشی برای بهتر شدن خودت نکنی گذشته و بستری شدنو بنداز دور،بپذیر این مشکلو داری باهاشم نجنگ،داروهاتو مصرف کن رو فکراتم کار کن ،کنترلتو دست فکرات نده،شاید یه جاهاییش دست خودت نباشه کنترلش ولی تا اونجا که میتونی کنترل کن بازم میگم با روان درمانگر صحبت کن اونا خوب راه نشون میدن

نذار برچسب زدن بقیه باعث بشه تو باورت بشه خیلی چیزا،یه مدت بستری بودی ممکنه خیلی صفات و بهت بچسبونن ...

دقیقا تو ذهنم بود که همین کارارو انجام بدم مرسی که مطرحش کردی🥺😍

دقیقا تو ذهنم بود که همین کارارو انجام بدم مرسی که مطرحش کردی🥺😍

همین که پذیرفتی داری برا خودت تلاش میکنی مطمئن باش خیلی تغییر می‌کنی اگر میتونی حتما یکی که علمشو داره درسشو خونده در کنارت داشته باش یه روان درمانگر دلسوز،اگر خودت تنها بخای تغییر کنی بلد نباشی بدتر میشی عصبی میشی کم میاری