2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطم تموم شده بود بعد اومد گفت عذاب وجدان دارم گفتم چرا گفت همزمان با تو با چند نفر دیگه هم بودم ول ...

بش بگو بیا برو گمشو فک کردی من اصلا با تو ازدواج میکنم هول دخترباز  خدا زده

بش بگو بیا برو گمشو فک کردی من اصلا با تو ازدواج میکنم هول دخترباز خدا زده

جالب اینه که من خیلی از همه لحاظ ازش سر بودم حتی الان دوستام که میبیننش همش میگن خاک تو سرت که به این بها میدادی خداروشکر نشد و الان سه ساله میگذره و یکیو دارم که صد برابر اون ارزش داره

جالب اینه که من خیلی از همه لحاظ ازش سر بودم حتی الان دوستام که میبیننش همش میگن خاک تو سرت که به ای ...

واییی دقیقا منم خیلی ازش سرتر بودم ولی آدم هرچی میمون تر اعتماد بنفس بیشتر 

واییی دقیقا منم خیلی ازش سرتر بودم ولی آدم هرچی میمون تر اعتماد بنفس بیشتر

اره واقعا همیشه هرکی منو میخواست یا میومد خاستگاری مسخرشون میکرد میگفت من سر ترم همیشه هم خدا براش نمیخواست ازش متنفرم 

میشه لطفا بیاید تاپیک اخرم خووواهش میکنم اگر میتونید امشب به نیت برگشت نامزد سابقم نادعلی بخونید؟خودم نمیتونم وضو بگیرم عادتم باید وضو گرفته باشی🥲😭

دعاتون میکنم😭اگر میتونید درخواست بدید اسممونو بدم 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

چقدر بیشعوره

خیلی یچیزی میگم یچیزی میشنوی جالب اینجاست این رابطه باعث شد آبروی من بره پیش خانوادم تحقیر بشم بهش گفتم آبروی خواهرتو میبرم چون مادرت هرجا میره راجبم حرف بد میزنه حرف عجیبی زد التماس کرد ابروی خواهرمو نبر بزار ازدواج کردم ابروی زنمو ببر یا دخترموههه ینی ابروی خواهرش مهمه ولی ابروی زنشو دخترش نه