2777
2789
عنوان

تزریق فیلر لب😍😭

185 بازدید | 21 پست

به زور شوهرمو راضی کردم که برم فیلر لب زنم اما الان خودم می‌ترسم چون شنیدم خیلی درد داره 

این دکتره که می‌خوام پیشش برم قبلاً بی حسی تزریقی می‌زد اما الان فقط میگه بی‌حسی کره‌ای می‌زنم ه فکر کنم موضعی باشه

لطفاً بیاید ز تجربه‌هاتون بگید 

چند سی سی زدین 

راضی هستین یا نه 

چه مدلی زدین 

کلا به نظرتون بزنم یا نه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=397829750]مبارکه . اگه بینیت عمله پس لبتو خیلی قلوه ای نکنه دکتر که چهرت مصنوعی بشه . طبیعی و نچرال و زیبا😍[/QUO قربونت عزیزم ولی چهرم مصنوعی نمی‌شه چون بینیم خیلی طبیعی عمل شده ممنون گلم

من نه خواهرم

آخه آخه من خواهر شوهرم تزریق کرده و میگه درد داره شما خواهرت درد نداشت؟؟؟البته اون برای بار دوم که رفته بدون بی‌حسی براش تزریق کرده اما دفعه اول بی‌حسی تزریقی براش زده

آخه آخه من خواهر شوهرم تزریق کرده و میگه درد داره شما خواهرت درد نداشت؟؟؟البته اون برای بار دوم که ر ...

خواهرم بار اولش بود رفت دیگه دوباره نرفته که بدونم بی حسی میزنن یا نه 

گفت که بی حس بوده و متوجه نشده وقتی بی حسی رفته درد گرفته  

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته