2777
2789
عنوان

چرا انقد مردا بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست
شاید، آخه من زیاد با فامیل رفت آمد ندارم دوست خانوادگی هم نداریم خودمو و همسرم و پدرمادرامونیم

اکثرش شاید علنی نشه هیچ وقت.  من ادمی رو دیدم که بهش میگفتن حاجی رو اسمش قسم میخوردن یهو دیدیم زنش به طور ناگهانی درخواست طلاق داد. چون خانمش خیلی با مامانم رفیق بود برا مامانم تعریف کرده بود که یه پیام تو گوشی شوهرش دیده بود محتوای پیام به قدری مثبت هجده هست نمیتونم بگم.  پیگیر شده بود فهمیده بود طرف دوست دختر داره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
قبلنم بوده زیر میزی الان شده رو میزی ‌با شدت بیشتر / از پایه خرابه فقط کلاه رو باید سفت چسبید و گرمی ...

افرین دقیقا... 

ولی ذات مهمه. خدا کنه مرد بد ذات گیر ادم نیفته

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش فقط یه چیزه ‌. به این حس شیطانی و مسموم کننده و زهر آلود نباید بگیم عشق . این یه حس ممنوعه س . ...

چقدر نگاهت به عشق اذیت کننده س قبول ندارم عشق حرامه همیشه و بین زنو شوهر استثناست 

اگر اینطوره عشق مادر به فرزند یا خدا نسبت به بندگانش هم حرااامه!  معلومه نه 

پس عشق بین زن و مرد اگه پاک باشه نه تنها حرام نیست بلکه در حد همون عشق مادر فرزندی یا خدا به بنده زیبا و قشنگه! 

افرین دقیقا... ولی ذات مهمه. خدا کنه مرد بد ذات گیر ادم نیفته

درسته اما آدم ها بد ذات نیستند در بدو تولد این زندگی و جامعه و خانواده اونا رو تبدیل به گرگ می‌کنه خیلی بد شده هیچی سرجاش نیست / اادم بد ذات گیر هر کی بیوفته اذیت میشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
راستش من خانما رو دیدم بدتر شدن 😐😐😐ببخشید ولی زنای الان حیای زنای قدیم رو ندارن نه از لحاظ پوشش ن ...

افرین دقیقا.  زنا واقعا دیگه اون حیای قدیم و ندارن.  من خیلی وقته با چند تا زنای فامیل قطع رابطه کردم.  چون هر وقت باهم میرفتیم بازار بهونه میاوردن که مرد دنبالمون نباشه بعد با تمام مغازه های بازار حساب دفتری داشتن.  چند بار همراهشون رفتم دیدم برا یکم تخفیف و نسیه گرفتن چه حرفا که نمیزنن با مغازه دارا و چه قر و قمیش که نمیان.  شوهرای بدبختشونم از همه جا بی خبر فرت فرت پول میریزن به حساب اینا.  البته کار به رابطه و اینا نمیرسید.  ولی خب بعضی مغازه دارا از همین خنده و شوخی هم خوششون میاد. 

افرین دقیقا. زنا واقعا دیگه اون حیای قدیم و ندارن. من خیلی وقته با چند تا زنای فامیل قطع رابطه کرد ...

دقیقا حالا من میرم تو مغازه اگه طرف حرف نزنه ففط یکم ببینم نگاهش یجوریه یا دیدی بعضی فروشنده ها برا اینکه خرید کنی یه عالمه صغری کبری میچینن، اونجوری کنه سریع میزارم میرم جنسم محکم میکوبم رو میز 

دقیقا حالا من میرم تو مغازه اگه طرف حرف نزنه ففط یکم ببینم نگاهش یجوریه یا دیدی بعضی فروشنده ها برا ...

افرین دقیقا. من که بیشتر با همسرم میرم. بعضی از فروشنده ها تا زن تنها میبنن بیخودی گرم میگیرن واقعا حالم بهم میخوره. رفتارشون چندش اوره.

چقدر نگاهت به عشق اذیت کننده س قبول ندارم عشق حرامه همیشه و بین زنو شوهر استثناست اگر اینطوره عشق ما ...

عشق بین زن و شوهر قابل قیاس با عشق خدا و عشق مادر نیست.  ریشه عشق زن و شوهر هوسه.  زن و شوهر کنار هم قرار گرفتن نیاز جنسی هم و تو یه محیط پاک با حد و حدود تعیین شده براورده کنن. عشق بین زن و شوهر بیشتر به معنی کشش جنسی نسبت بهم دیگه است به علاوه محبت و احترام و وفاداری. البته من اینجوری فکر میکنم. 

افرین دقیقا. من که بیشتر با همسرم میرم. بعضی از فروشنده ها تا زن تنها میبنن بیخودی گرم میگیرن واقعا ...

ما با یکی رفت آمد خانوادگی داشتیم بعد آقاهه همش مخاطب حرفاش من بود تو جمع یعنی رو میکرد سمت من حرفشو میزد درصورتی که من با خانمش حرف میزدم بعد همش برامون خاطرات تعریف میکرد ولی مخاطبش من بودم، بعد باز خانمش اسم همه ی دوستای شوهرش رو به اسم کوچیک صدا میزد فقط شوهر منو چون خود شوهرم خیلی باهاش گرم نمیگرفت اقای فلانی صدا میکرد،  در این حد با دوستاشون راحت بودن که وقتی شوهرش سرکار نبود همکار مجردش میرفت خونه شون تا مثلا غذا گرم کنه خانمش براشون،  دیگه همسرم این چیزارو که دید قط راب کردیم،  حالا خدای نکرده بیشتر از اینم چیزی نبود ولی خب خیلی یجوری بودن به ما نمیخوردن

عشق بین زن و شوهر قابل قیاس با عشق خدا و عشق مادر نیست. ریشه عشق زن و شوهر هوسه. زن و شوهر کنار هم ...

نه من قبول ندارم من عشق به همسرم رو از روی کشش جنسیم بدونم اولا توهین به خودم کردم دوما برای اون طرفم ارزش قائل نشدم،  همه چیز که رابطه نیست 

خانمیو میشناسم بیست ساله همسرش رو از دست داده اما هیچکس حتی بچه هاشو اندازه ی شوهر فوت شده ش دوست نداره،  حوصله ندارم توضیح بدم خودت متوجه حرفم شو

ما با یکی رفت آمد خانوادگی داشتیم بعد آقاهه همش مخاطب حرفاش من بود تو جمع یعنی رو میکرد سمت من حرفشو ...

اره میفهمم. گاهی چیز خاصی نیست ولی رفتارها ادم و اذیت میکنن. حالا بعضیا شاید بیان بگن شما چقد ذهنتون منفیه.  ولی واقعا اینجوری نیست.  خیلی مردا هم هستن بین اشناهامون من باهاشون خیلی راحتم ولی اصلا حس بدی به ادم نمیدن چون حد و حدود خودشونو رعایت میکنن. 

نه من قبول ندارم من عشق به همسرم رو از روی کشش جنسیم بدونم اولا توهین به خودم کردم دوما برای اون طرف ...

فهمیدم.