2777
2789

من عاشق پسرامم ولی بی نهایت شیطونن 🥲🥲🥲🥲

خدا سلامت نگهشون داره مریض که میشن میگم تروخدا پاشید اتیش بسوزونید اینجوری یه جا افتادید من قلبم اتیش میگیره 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣من وقتی 5 صبح هیچکس جز خودمو خودش بیدار نبودیم مثل جغذ سکوت میکردیم و تو چشای هم زل میزدیم ...

طلاق گرفتی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

ما بچه بودیم مامانم اصرار داشت بخوابیم 

الان که میخوابیم اون حوصله اش سر میره  میاد بیدارمون میکنه پاشین دلم براتون تنگ شده حرف بزنین 😂 اسی حالا یه روزی برعکس میشه هاااا   

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اره پسرم تو بغلم میخوابع دستم خواب میره اما باز دلم نمیاد بذارمش اونورتاصب سرش رو بازومه نفسم رو گرد ...

ای جان دلم وای خدااااا بغضم گرفت از ذوق 

خدا حفظتون کنه برای هم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

ان شااللە از همە بدور باشە

حس منفی نمیخوام منتقل کنم،خدا بچە همەتونو‌حفظ کنە

امشب اینستا دیدم کە یە پدر مادر سقزی دخترشون با کرونا فوت میکنە طفلی،دیگە اینام یە کانکس آوردن کنار قبر دخترشون زندگی میکنن،پدرش معلم بودە استعفا دادە الان گل میفروشە کنار قبرستون...💔💔🫠

نه، بچه م فوت شد

انشاالله خدابه دلت آرامش بده وکسایی که بچه ای قبل سن تکلیف ازدست دادن اون دنیاجایگاه ویژه ای دارن انشاالله ایندفعه یه بچه صحیح وسالم ودیدن پیریش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم