بلغورگندم بخر ک گندم شکسته ست و زودتر میپزه
اگع فقط برای نینی خواسی بپزی دوقاشق غذاخوری کافیه
ی اب بزنش ی ساق مرغ کوچولوهم بنداز توش روش اب بریز تو قابلمه تفلون ک نچسبه. شعله شو کم کن بزار بپزه اگه شعلش زیاد باشه سرمیره
دوساعت بمونه ک خوب لعاب بندازه
اگر حجم بیشتری پختی زماتشو بیشتر کن قشنگ بازبشه
سخت نیس یکی دوبار بپزی دستت میاد چقد شعله بدی و این چیزا.اخرشم یکم کره بندا و با شیره انگور بده نینی
و برای استخوان سازی عالیه و حتی خیلیا با برنج ترکیب میکنن میپزن ک برنج خالی یبوست نکنه
خواصش از برنج خیلی بیشتره اما کالریش کمتره
من مثلا برای چهارنفر ۹ قاشق غذاخوری میریزم ۶ ساعتم زمان پخت میدم ولی نینی همون یکی دوساعت خوبه