2777
2789
باید شروع کنی همین فردا ببر دکتر ازمایش بنویسه تا اندازه قطره رو برحسب وزن بهت بگه چجوری جبران کنی ن ...

الان از عذاب وجدان ذارم میمیرم 

من نمیدونستم قطره آهن اینقدر مهمه 😥😥😥

یعنی به این دلیل پسرم نمی شینه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از عذاب وجدان ذارم میمیرم من نمیدونستم قطره آهن اینقدر مهمه 😥😥😥یعنی به این دلیل پسرم نمی شین ...

نه عذاب وجدان نگیر 

تو ک وضعیت اهنشو نمیدونی 

ولی میدونم ک خیلی مهمه و اینو شنیدم ک کمخونی باعث دیر راه افتادن یا ی سری چیزا میشع 

شیر خشک میدی؟ 

رنگ لباش چطوره ؟ خوابش زیاد نیس؟ یا کم غذا یا الکی پرخاشگر

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

سلام مامان عزیز،  ❤️

🧠  بیشتر نوزادها بین ۶ تا ۸ ماهگی با تکیه می‌تونن بشینن، و تا ۱۰–۱۱ ماهگی معمولاً خودشون بدون کمک می‌شینن.
اما اگر در ۱۱ ماهگی هنوز به‌طور مستقل نمی‌تونه بنشینه، باید چند نکته بررسی بشه 👇

اول از همه:

• آیا بچه‌ات چهاردست‌وپا میره؟
  • پاهاش رو موقع ایستادن فشار میده؟
  • تون عضلاتش (سفتی یا شلی) طبیعی به نظر می‌رسه؟
    اگر پاسخ‌ها بله‌ست، احتمالاً کمی تأخیر حرکتی طبیعی داره و جای نگرانی زیادی نیست.

⚠️ اما اگر نمی‌تونه وزن خودش رو روی دست یا پا نگه داره، یا خیلی شُل به نظر می‌رسه، لازمه حتماً توسط متخصص کودکان بررسی بشه

💪 تمرین‌های کمک‌کننده:

• روزی چند بار Tummy time (دمر خوابوندن روی شکم)
  • گذاشتن اسباب‌بازی جلویش تا تلاش کنه بنشینه
  • کمک گرفتن از بالش یا پشتی برای چند دقیقه نشستن کوتاه

📆 اگر تا ۱۲ ماهگی هنوز نتونست بدون کمک بشینه، بررسی تخصصی لازم میشه تا مطمئن شیم تأخیر رشد حرکتی وجود نداره.

🌷 نگران نباش، خیلی از نوزادها با کمی تمرین و پیگیری پیشرفت می‌کنن.

و اگر دوست داری  سلامت و رشد نوزاد رو با ویدیو و تمرین‌های عملی ببینی، حتماً سر بزن به کانال من در یوتیوب:
🎥 دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

نه عزیزم فقط سینه خیز میره.😔😔😔

عین پسر من 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه عذاب وجدان نگیر تو ک وضعیت اهنشو نمیدونی ولی میدونم ک خیلی مهمه و اینو شنیدم ک کمخونی باعث دیر را ...

بله عزیزم شیر خشک میدم 

رنگ لباش صورتی

خوابش تقریبا 9 ساعت شب

3ساعت روز

غذاش بد نیست 

و پرخاشگر را نمیدونم 

همه بچه ها که غر میزنند

بله عزیزم شیر خشک میدم رنگ لباش صورتیخوابش تقریبا 9 ساعت شب3ساعت روزغذاش بد نیست و پرخاشگر را نمیدون ...

من خودم ب پسرم قطره اهن دادم اما چندوقت پیش ک مریض بود ازش ازمایش خون گرفتن کم خونی خفیف داشت ۱۶ ماهشه 

پسرم شیر خودمو میخورد ک اهنش کمتره

ولی شیرخشک اهن بیشتری داره نگران نباش اما حتما باید ازمایشو ببریش 

برای یبوستم حلیم عالیه بلغورگندم بخر با کمی گوشت یا مرغ بپز و با شکر یا شیره انگور شیرین کن براش 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عزیزم ممنونم از توضیحاتتون حلیم گندم چطوری بپزم؟

بلغورگندم بخر ک گندم شکسته ست و زودتر میپزه 

اگع فقط برای نینی خواسی بپزی دوقاشق غذاخوری کافیه 

ی اب بزنش ی ساق مرغ کوچولوهم بنداز توش روش اب بریز تو قابلمه تفلون ک نچسبه. شعله شو کم کن بزار بپزه اگه شعلش زیاد باشه سرمیره 

دوساعت بمونه ک خوب لعاب بندازه 

اگر حجم بیشتری پختی زماتشو بیشتر کن قشنگ بازبشه 

سخت نیس یکی دوبار بپزی دستت میاد چقد شعله بدی و این چیزا.اخرشم یکم کره بندا و با شیره انگور بده نینی

و برای استخوان سازی عالیه و حتی خیلیا با برنج ترکیب میکنن میپزن ک برنج خالی یبوست نکنه 

خواصش از برنج خیلی بیشتره اما کالریش کمتره

من مثلا برای چهارنفر ۹ قاشق غذاخوری میریزم ۶ ساعتم زمان پخت میدم ولی نینی همون یکی دوساعت خوبه