2777
2789
۴ سالشه، دخترم کلا سینه خیز و چهار دست پا هم نرفت، ۱۵ ماهگی راه افتاد

عزیزم الان وضعیت دخترتون چطوریه؟

به لحاظ درک مطالب و موارد آموزشی؟

و اینکه کارهاش ضعیف تر از بقیه نیست؟

چکاپ یکسالگی میگیرن الانم ک دیگه بچت یازده ماهشه لازمم داره هم از نگرانی درمیای هم دکتر راهتماییت می ...

نه عزیزم قطره آهن نمیدم

از بس یبوست می‌گرفت

یعنی به خاطر قطره اهنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان وضعیت دخترتون چطوریه؟به لحاظ درک مطالب و موارد آموزشی؟و اینکه کارهاش ضعیف تر از بقیه نیست ...

حرف زدن جفت شون که عقب تر بود دخترم سه سالگی به حرف افتاد الان ۴ سالشه روان صحبت می کنه کلا جفت بچه هام همه کاراشون رو دیر انجام دادن

نه عزیزم قطره آهن نمیدماز بس یبوست می‌گرفتیعنی به خاطر قطره اهنه؟

اره خیلی مهمه 

مگه غذا نمیدی یبوست نشه؟ 

اره اهن خیلی خیلی مهمه 

کم خونی رو ضعف عضلات تاثیر مستقیم داره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نه عزیزم قطره آهن نمیدماز بس یبوست می‌گرفتیعنی به خاطر قطره اهنه؟

چند وقته قطره اهن نمیدی؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چند وقته قطره اهن نمیدی؟

خیلی وقته

چند ماهی هست ندادم

از بس قطره ی آهن مختلف امتحان کردم و بچه ام موقع دستشویی از درد گریه میکرد دیگه قطع کردم.😔😔😔

حالا چیکار کنم؟

از لحاظ هوشی چطورند؟

پسرم که شاگرد اول تازه مدرسه دولتی درس می خونه، به این چیزا نیس عزیرم دختر خواهرشوهرم هم سن پسرمه اون از بچگی خیلی زرنگ بود فکر کن ۹ ماهگی راه افتاد تا ۱۸ ماهگی حرف می زد ولی الان درسش ضعیف 

اای وااای ...😔😔😔😔😔

ببین هر دیقه ب بچه نمیشه گوشت بدی 

اونقد گوشت هم ک اونا میخورن کم خونیشونو جبران نمیکنه 

و اینکه مواد غذایی دیگه هم غنی از اهن نیستن ک تو ایران 

حالا اگه شیر خشک بخوره ک باز یه اهنی دریافت میکنه ولی شیر مادر اهنش خیلی کمتره 

اگه زود به دنیا اومده عادیه 

چون سیر رشد شکم مادر نداشته 

از بچه های دیگه عقبه رشدیش

ما داشتم زود دنیا اومده بود همون راه رفتن نشستن حرف زدن همه چی مثلا دوماه فرقش بود با بقیه یا بیشتر

خیلی وقتهچند ماهی هست ندادماز بس قطره ی آهن مختلف امتحان کردم و بچه ام موقع دستشویی از درد گریه میکر ...

واااا 

منم بچم یبوست ولی روغن زیتون میریزم غذاش دلش میمالم کره میزنم غذاش میوه های ملین 

قطره هاشو بده تا دوسالگی مهمن 

خیلی وقتهچند ماهی هست ندادماز بس قطره ی آهن مختلف امتحان کردم و بچه ام موقع دستشویی از درد گریه میکر ...

باید شروع کنی 

همین فردا ببر دکتر ازمایش بنویسه تا اندازه قطره رو برحسب وزن بهت بگه چجوری جبران کنی 

نگران نباش کمخونیش جبران میشه 

و اینکه اهن رو یک ساعت قبل و بعدش لبتیات نخوره چون کلسیم مانع جذب اهن میشه

غذاهاشو همیشه چرب درست کن 

من لیپوزفر میدم اونم خوبه دندوناشم سیاه نمیشع یبوستشم زیاد نیس

و بهش هرروز گوجه بده خیلی خوبه هویج پخته سیب زمینی 

سوپ 

مثلا تو سوپش بلغور گندم بریز عالیه اصلا نمیزاره یبوست شه