2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تپله؟کلسیم وآهنش روچک کردین؟چاردستوپااینامیره؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

نه عزیزم فقط سینه خیز میره.😔😔😔

اخه مامانم میگه ابجی منم نمیشست یهو پاشد راه رفت 

ببین اگر ب لحاظ ازمایشی مشکلی نباشه راه رفتن رو دکترا میگن تا ۱۸ ماهگی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نه عزیزم لاغرهنه کلسیم و آهن چک نکردم 4 دست و پا هم نمیرهفقط سینه خیز میره

این دیرراه میافته یه دکترببرولی نگران نباش خوب میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

حالا باز شما ۳۳ هفته زایمان کردی من ۴۰ هفته رد شده بود پسرم سن پسرشما بود نمیشیت سینه خیزم نمیرفت .. اخرش ۱۵ ماهگی بردمش کاردرمانی ۴ ماه طول کشید تا هم ۴ دستو پارفت هم راه افتاد 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

چه آزمایشی باید بدند؟

چکاپ یکسالگی میگیرن الانم ک دیگه بچت یازده ماهشه لازمم داره هم از نگرانی درمیای هم دکتر راهتماییت میکنه 

قطره اهن ۱۴ میلی گرم میدی دیگه؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵