2777
2789

خیلی حس جالبیه تو خیابون اکثرا میشناسنش میگن سلام برسون یا رستوران باشی دو ساعت ازش تعریف میکنن مغازه باشی یارو تعریف میکنه چه میدونم ارایشگاه یارو تعریف میکنه همههه میگن مثل بابات بشو و.. 

نمیدونم چیکار میکنه تو این ادارشون که همهههه ارباب رجوعا دوسش دارن 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خود صاحب مغازه باشه با زوررر میگه نه مهمون من شما برید و... همههه دوسش دارن میگم که مثلا خودش هیچ وقت پیاده نمیشخ به من میگه برم بخرم که تعارف نزنن 

عجیب دوسش دارن

نمیتونم بگم

معلومه دیگه کار مردمو راه میندازه ک دوسش دارن الکی نمیره دوساعت صبونه بخوره یا بگه سیستم قطعه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خوب برا چی مارو کنجکاو می‌کنی ها؟

خب امروز دوباره یکی ده ساعت از خوبی هاش گفت که خیرش میرسه و.. هیچی دیگه منم اومدم اینجا گفتم

خب امروز دوباره یکی ده ساعت از خوبی هاش گفت که خیرش میرسه و.. هیچی دیگه منم اومدم اینجا گفتم

بابات توی تعذیراته یا اماکن؟

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.