2777
2789
عنوان

وزن جنين ٣٣هفته

73 بازدید | 13 پست

خانما وزن جنينم تو ٣٣هفته ١٨٠٠

ب نظر خودم نرماله ولي دكتر سونوگراف ميگ هنوز ٢٠٠گرم كم داره و رشدش از ٣١هفته كم شده ب نظرتون اين وزن و رشد مناسب نيس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا قراره برم پيشش ولي اخه وزنش كم نيس هنوز ٥هفته دگ وقت داره ب نظرم ب سه كيلو ميرسه منم ميخام زايم ...

من خودم ۳۳هفته وزنش خیلی بالا بود دکتر گفت قند بارداری گرفتی و وزن جنین باید سه کیلو تا سه خورده ای باشه نه بیشتر نه کمتر الان من ۳۶هفته ام

@جناس‍

ببرببین دکترخودت چی میگه یه سربه سایت اومابزن شرایط جنین روبراساس سن توضیح میدن ووزن جنین ژنتیکی هم هست اگه ریزنقشین احتمالابچه به شمایاباباش رفته

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بله من قندم چند واحد بالا بود ناشتام حدود ۹۶که باید۹۲میبود نه فردا میخوام برم سونو

انشاالله ك همه چيش نرماله 

من دوس دارم جنينم وزن بگيره ولي چون زايمان طبيعيم سختم ميش ميترسمم از سه بالا بره

عزیز ثبت نام نمیشه کرد؟

پیج اینستاهم داره اگه داری فالوکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم