2777
2789
عنوان

من طلاق گرفتم یه خواستگار برام اومده خیلی ازم بزرگتره🥲🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 75 پست
شغلش آزاده من ۲۳آخه از عکسش اصلا خوشم نیومد

با توجه به سن شما که ۲۳ هستید میگم 

اختلاف سلیقه و نسر خیلی زیادی بین دهه ۶۰و دهه ۸۰ هست 

اگر شما نزدیک ۳۰ بودید و اون اقا ۱۲ سال بزرگتر خوب بود چون شما هم به سن پختگی رسیده بودید و بیشتر هم رو درک می‌کردید 

اما سن عقلی هم ممکنه متفاوت از سن جسمی باشه 

بعضیا سنشون کمه اما هوش و عقلشون ۱۰ سال بالاتره

اما میگم بازم از نزدیک ببین و باهاش حرف بزن 

من به عنوان دانشجوی روانشناسی درکل با ازدواج با اختلاف سنی زیاد مخالفم ۱۲ سال خیلی هست ولی این انتخابش به خود شما بستگی داره که دنبال چی هستید، اگه برای شما فقط پول و سالم بودن مرد مهمه و ایشون از نظر مالی و سالم بودن واجد شرایط شما هست ایشون می‌تونه گزینه خوبی باشه ولی اگه دوست دارید با یه مردی که بهش علاقه دارید ازدواج کنید این گزینه خوبی برای شما نیست و باید با یه پسر کمسن تر ازدواج کنید، البته شرایط خودتون رو هم بررسی بکنید که گزینه های دیگه ای بهتر از این هم دارید یا نه؟ پسر های کم سن تر که تاحالا ازدواج نکردن شاید نپسندن با یه دختری که یبار طلاق گرفته ازدواج بکنن. انشاالاه از ازدواج قبلی بچه که ندارین!

این انتخاب خیلی مهمه اگه علاقه به این مرد ندارید که باهاش زندگی بکنید به هیچ وجه سر رودروایسی و اصرار دیگران جواب بله ندید چون اونوقت چه باهاش بمونید چه نمونید بیچاره شدید اگه مجدد بخاید از این دومی هم طلاق بگیرید دیگه کمتر کسی با یه دختر دو طلاقه ازدواج می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن ب خاستگارات فکرکنی.نیادروزیکه بیای اینجا بنویسی شوهرسابقت ازدواج کرده.سعی کن اونو دورازجون مرده حساب کنیو زندگی جدیدشروع کنی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

اگه از طریق دوستی آشنا می‌شدین و عاشقش می‌شدی قیافه و سنش برات اصلا مهم نبود 

خیلی ها هم با این تفاوت سنی ازدواج کردن و میکنن ولی چون سنتی و معرف است به دلت نمیشینه 

ولی بنظرم باهاش حرف بزن شاید خوشت اومد 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بنظرم دلت هنوز پیش شوهر سابقت برا همون نمیتونی با کس دیگه باشی

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....