2777
2789
عنوان

آیا من آدم بدیم

97 بازدید | 11 پست

سلام من تنها زندگی میکنم یک شهری جا از خانوادم 

زن داداشم و داداشم اومدن خونم برا کارای های پزشکی

وقتی میرم سرکار در اتاقمو قفل میکنم 

و زن داداشم سر این موضوع ناراحت شد و از خونه رفتن هر چی از دهنش در اومد بهم گفت 

آیا کار من اشتباهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب وسایل شخصیته 

نکنه توقع داره عینه بجه نوزاد بدی بغلشون 

مردم چه توقعی شدن 

بگو همین که تو خونم راهت دادم باید کلاهتو بندازی هوا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

نمی‌دونم ..ولی اگه من خودم اصلا به روی خودم نمیاوردم

من وقت نوجوون بود رفتم خونه داییم که تنهایی درس بخونم حالا اونا داشتن میفچرفتن بیرون جلو چشم من در اتاق رو قفل کردن و معذرت خواهی هم کردن که اینجا استاد و مدارک مهم و این چیزا هست 😂🥴😁😁

ولی من اصلا اون موقع ناراحت نشده بودم🤔😂

بعضی از زن داداشم ها دنبال بهانه هستن 

تو رو خدا اصلا برات مهم نباشه انگار که چیزی نشد 

نه گلایه ای کن نه به روی خودت بیار اینجوری خیلی بهتره

انگار رفتارشان اصلا برات مهم نیست

بعضی از زن داداشم ها دنبال بهانه هستن تو رو خدا اصلا برات مهم نباشه انگار که چیزی نشد نه گلایه ای کن ...

بردار زادم بیماره و چند ماهی یکبار برا درمانش میان 

هر بار بعد رفتنشون یک چیز از خونه ای من کم شده 

یه تیکه طلا که دردسترس بوده حتی ادکلن و لوازم آرایشی و لباس اصلا اهميت ندادم و چیزی نگفتم که داداشم ناراحت نشه