متولدتابستون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3137 عنوان واییی بچه ها یه سوتی خطرناکی تو اینستاگرام دادم😭😭😭 288 بازدید | 6 پست خواستم استوری عاشقانه واسه شوهرم بذارم تگش کردم وچون قبلش یه استوری از آهنگ یه خواننده گذاشتم و اونو تگش کرده بودم حواسم نبود تو اون استوری عاشقانه اون خواننده رو تگ کردم گذاشتم بعد به خودم اومدم دیدم ای وای 😭😭😭حالا خداروشکر ندیدم کسی دیده باشه اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰 1404/07/17 | 02:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرچیییییییییییییی عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 898 خب خداروشکر من جا شوهرت بودم و میدیدم شاید یکم ناراحت میشدم کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت
itzy عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 1154 واییییی درکت میکنم چه حسی داری😂 برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمیترسد ز چیزی جز خدا...🔥 اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱
متولدتابستون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3137 خب خداروشکر من جا شوهرت بودم و میدیدم شاید یکم ناراحت میشدم شوهر که هیچی مردم چی میگفتن خوده اون خواننده پشماش میریخت 😂😂😂 اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3137 واییییی درکت میکنم چه حسی داری😂 خیلی حس شخمی بود اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
هرچیییییییییییییی عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 898 شوهر که هیچی مردم چی میگفتن خوده اون خواننده پشماش میریخت 😂😂😂 خب دل شوهرت مهم تره دیگه بقیه و خواننده که به شخمم خواننده اصلا مگه منو میشناسه شوهرتم میگفتی شرمنده اشتباه کردم بوست میکرد و اشتی اشتی کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت
متولدتابستون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3137 خب دل شوهرت مهم تره دیگه بقیه و خواننده که به شخمم خواننده اصلا مگه منو میشناسه شوهرتم میگفتی شرمنده ... خواننده منو میشناسه خداروشکر که کسی ندیده ولی شوهرم به این موضوع خیلی حساسه👀و از همه مهمتر حرف مردم هم براش مهمه 👀 اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰